Модерна подложка за кафе

1
Добави коментар
jessy_joy
jessy_joy

Персоналният ви компютър също има душа, да знаете. Даже сигурно сте забелязали, че често проявява характер. В понеделник, например, загрява по-бавно и не може да се похвали с особено желание за работа, нали?

Сигурни сме обаче, че му влизате в положението и че не го малтретирате допълнително. Всъщност, защо не помогнете на себе си и на полезната си машинка, като си направите един общ, супер подарък с крайно събуждащ ефект?

Подарете си тази уникална подложка за затопляне на кафе. Въпросната техно-джаджа представлява мини поставка с нагревател, която се свързва към компютъра чрез USB-кабел.

Основната й задача е, докато работите пред монитора, да съхранява кафето ви винаги топло. Разбира се, хитрото приспособление затопля добре всякакви други напитки – чай, мляко и т.н.

Хубавото е, че у нас то може да бъде намерено в много магазини, на наистина прилична цена. Другият вариант е да се поръча по интернет чрез сайтове за он-лайн пазаруване.

Изобщо… имате един милион варианта си набавите тази умна подложка. Тя може да се превърне в чудесен подарък както за компютъра ви, така и за обичан от вас човек. Чудесно, нали?