Научете повече за Вега Тест

1
Добави коментар
mimi_85
mimi_85

ВЕГА ТЕСТ (Vega Test)

Кои храни ви „обичат“ вече можете да установите и при нас, чрез „Вега тест“!

Нашите добре обучени специалисти правят специален биоенергиен VEGA TEST за поносимост към храните. С италиански компютърен апарат OTI TESTER изследваме кои храни ви дават 100% енергия, и нито грам тлъстина, и кои разграждате трудно. Вега Тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. 

Вега Тест е подходящ за всички, защото дори и да нямате нужда от регулиране на теглото, консумирането на храни, към които сте толерантни и разграждате добре ще ви помогне да сте винаги във форма, да детоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си.

Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Осъществява се като държите метален накрайник с едната си ръка, а върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец. И двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига. Извлеци от храна и напитки се поставят в специална сонда, която е част от веригата. Данните се отчитат от скала, която се намира на самия апарат. Ако вашето тяло е толерантно и добре разгражда дадена храна показанията на скалата са над определена стойност. Ако имате непоносимост към тестваната храна, данните са под тази стойност. По този начин се открива чувствителност към различни вещества и храни. Не се изпитва никакъв дискомфорт по време на самата процедура. 

Вега апаратът тества около 240 хранителни вещества и субстанции. Те включват:

17 животински протеина – меса, колбаси и яйца
няколко вида консерванти, подобрители и подсладители
9 вида зърнени храни
32 вида подправки, мая и олиа
19 вида млечни продукти
23 вида пресни плодове
6 вида ядки
18 вида риба
5 вида варива
26 вида пресни зеленчуци
Изследват се също така чай, кафе, течен шоколад, кока кола, какао, бира, вино, алкохол, цигари.

Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки – пробиотици, водорасли и др. – можете да ги донесете, за да се тестват дали имате добра поносимост към тях. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за Вас.

 

Вега Тест продължава около час и половина. Провежда се в приятната обстановка на нашето студио.

Провеждането на теста става с предварително записване.

Цена на ВЕГА теста -60 лв.