Голи спортистки

6
Добави коментар
kocet
kocet

В такива моменти сме благодарни на списанията, които ни помагат да надникнем в съблекалнята…

Обичаме близките срещи от третия вид със спортните дами, но по-често им се радваме по телевизията, когато са сложили спортния си екип и оставят всичко на богатата фантазия.

Катерина Вит се престраши и показа прелестното си тяло в „Плейбой“ през 1998 година. Списанието отчита рекордни продажби и поставя началото на една нова ера.

Ейми Акъф позира в „Плейбой“ през 2004 година и е известна с това, че притежава много дълги крака(антилопите завиждат). Вече знаеш, че има много красавици във високия скок.

Катерина Вит е влюбена във фигурното пързаляне, а ние сме влюбени в нейните форми.

Анита Маркс играе професионално американски футбол пет години като куотърбек. Тя иска да докаже, че и спортистките са красиви, вЕрваме й!

Ашли Харкълроуд е първата професионална тенисистка, която се съблича в мъжко списание, но се надяваме, че няма да е последната.

Мия Росалес Сейнт Джон е обявена за най-красивата жена на боксовия ринг, а за нас е прекрасната жена, която ще ни спаси от боя в бара!

Тори Уилсън е минала през фитнес залата, преди да се развихри на ринга на WWE. През 2004 година позира с колежката си Сейбъл, което прави броят един от най-продаваните за САЩ.

Мария Бутирская е отдадена на фигурното пързаляне и резултатът се изразява в съвършеното й тяло. Рускинята разкрива в „Плейбой“ през 1998 година.

Аманда Биърд е втората най-млада медалистка и двукратна рекордьорка. Притежава 7 медала от участията си във водния спорт(200 метра брус), но ние ще и дадем 8-ми медал за заслуги в мъжко списание.

Габриел Рийс е съчетала плажния волейбол с разходки по световните подиуми. През 1989 е обявена за една от най-красивите жени в света. Нейните прелести можеш да видиш в януарския брой на „Плейбой“ от 2001 година.

men.bg

15/09/2011