Татуировки | Tattoo Studio Mitko

2
Добави коментар
Wish_Master
Wish_Master

От дълги години се занимавам професионално с изработката на татуировки, като моя основна цел е да представя татуирането като изкуство и да създам идеалната татуировка за всеки мой клиент. За всички който желаят да подобрят своята визия, да бъдат оригинални или да внесат разнообразие и адреналин в своя живот, аз предлагам голям избор от уникални и красиви татуировки носещи символика или просто красота.

Моите татуировки се отличават с оригинален рисунък и са изработени от качествени материали на „Spaulding & Rodgers“. Татуировките, които изработвам отговарят на високи изисквания за стерилност и безопасност. Боите които използвам са на растителна основа и не предизвикват алергични реакции, а инструментите с които работя са последна дума на техниката, служеща за изработването на tattoo.

Предлагам голям избор на различни модели татуировки, които може да се избират от tattoo catalog, а също работя по ваши идеи и желания. Използвам голямо разнообразие от цветове, като изработвам цветни и черно-бели татуси.По ваше желание коригирам или закривам стари татуировки с нови. Мой приоритет е всеки клиент да бъде качествено обслужен и да си тръгне от студиото за татуировки доволен и удовлетворен. Разгледайте галерията със снимки на татуировки в сайта и преценете сами.