Новите начинания на Анна Кулинова и нейните стари снимки

1
Добави коментар
India_Jane
India_Jane

Днес ще ви предложим едни от първите снимки на Анна Кулинова, направени, разбира се, от нашия фотограф Иван Неделчев. Анна започва кариерата си като манекенка в Русе, но скоро след това избира да замине в страната на неограничените възможности и да търси реализация там. През 2002 година заживява в Ню Йорк, а сега домът й е в Лос Анжелис. Завърна се в България наскоро, за да участва в заснемането на филма „Непобедимите 2“, който ще бъде реализиран в киностудия „Бояна“. 

/кликни върху снимката, за да отвориш галерията/

Каква е историята на Анна Кулинова?

Още 17-годишна, тя получава първата си роля в киното, когато Михаил Гецов я забелязва и я взема за малка роля във филма си „Дан Колов“. Изявява се и като манекенка.

Преди да замине за САЩ през 2002 година, си прави фотосесия при русенския фотограф Иван Неделчев. Част от снимките публикуваме тук. Снимките на Анна Кулинова са забелязани от списание Плейбой, но Анна отказва да се снима за известното мъжко списание.

 

През 2002-ра година, без никакви контакти и с малко пари, русенката заминава за Щатите. Работи в хоспис и като сервитьорка в ресторант, но не спира да си праща портфолиото на различни агенция. Минават 6 месеца, докато я извикат за първия кастинг. Харесват я и я слагат на рекламен билборд за бельо в Манхатън. Така влиза в модните колонки на в „Ню Йорк таймс“ и сп. „Воуг“. Снима я и известният в САЩ фограф Фадил Бериша, който има яблански корени. Следва отпътуване за Холивуд. Първоначално е само статистка и отказите са по-чести от одобренията.

Следва епизодична роля във филма „St. Valentines day“, където режисьор е Гари Маршъл.
Във филма участват редица холивудски звезди – Джулия Робъртс, Джесика Алба, Джесика Бийл, Дженифър Гарднър, Ан Хатауей, Аштън Къчър, Куин Латифа,Тейлър Суифт, Шърли Маклейн, Ема Робъртс и др. Покрай филма Анна има възможност да си пообщува на терена с Джулия Робъртс, Шърли Маклейн, Джесика Алба, Дженифър Гарнър, Ан Хатауей. Досега русенката има зад гърба си 30 малки участия в Щатите.

„Аштън е с чувство за хумор. Джулия е много чаровна, земна. Джесика Алба не е така сговорчива. Скоро се снимах и с Ричард Гиър в „Арбитраж“, разказва българката, която през 2007-ма се щраква с Бил Клинтън.

 

Анна Кулинова в България

В момента Анна Кулинова е в България и има малка роля в новата суперпродукция „Непобедимите 2“. „Ще се снимам с моите любими актьори – Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун“, казва Анна. В киноцентър „Бояна“ ще пристигнат и Брус Уилис, Жан-Клод ван Дам, Джон Траволта, Джейсън Стейтъм, Мики Рурк, Долф Лундгрен, Джет Ли. Режисьорът на лентата Саймън Уест вече от месец организира всичко около декорите и местата за снимки.

Анна Кулинова съвсем скоро отпразнува рожденния си ден. Тя е родена на 3 септември в Русе. Зодия Дева. Учила е в СОУ „Йордан Йовков“, а после и в СОУ “Христо Ботев”. Преди два дни тя посети родното си начално училище, за да придружи там племенницата си на първия учебен ден.Съвсем спонтанно обаче бе поканена да поздрави учениците за празника и бе посрещната с много овации. Илия Костов, директор на училището сподели, че Ана е обещала да сътрудничи на училището в творчески и други дейности.

Източници:
paper.standartnews.com
brjag.bg

< Предишна

 

Следваща >