Нострадамус: пророчества за Милениумът ~ Пророчества 2012

131
Добави коментар
yuliuts
yuliuts

Кой наистина е Сан Мьон Мун?

През 2001 г. д-р Мун е награден от Сената на САЩ с почетната награда „Корона на мира“. Поради азиатския си произход, както и поради огромната му подкрепа за спирането на комунизма той е дълго преследван и неразбиран, често обвинявн от нетолерантни хрисияни, които се чувстват застрашени от бързото разрастване на на неговата организация и влияние.

През 80-те дори го осъждат с фалшиви обвинения за неплатени такси, при условие, че регистрирани като църква те не дължат такива. Но поради политическите причини за тези обвинения, правителството на САЩ прилага натиск над съдебната система и след няколко години машинации упяват да заобиколят закона и да го осъдят (Както е предсказано, „Управниците на този свят ще воюват срещу него“).

Това обаче има обратен на очакванията ефект: Християнството се надига в негова защита, вестникът му добива огромно политическо влияние, и както виждаме днес той получава световно признание за своите усилия за мир.

От Института за изучаване на световните религии дори определиха движението на д-р Мун като, „Най успешната нова религия на миналия век“.

Лъжливите митове за Мун/Муун и неговото движение произхождат от ролята му в Краха на Комунизма. Чудим се как? Чрез основаните от него ежедневник, Вашингтон Таймс, както и Международната организация за Победа над Комунизма.

Самата Маргарет Тачър заяви: „Не бе лесно когато основателят на вестника, Д-р Мун, започна Вашингтон Таймс… Имам в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война“.

Лявата схема в България допринася за яростните атаки и лъжи срещу Обединителната църква, дори днес когато д-р Мун се ползва с все по-голямо признание от много правителства, бившите служители на ДС полагат все още усилия да подтискат истинната информация за него в България. Но всичко това също не е за учудване, а идва да изпълни много точно направените предсказания. Така че, наистина, дали д-р Мун не е тази месиянска личност за която Нострадамус предсказва?