Kokorico – експлозивен афродизиак от Жан Пол Готие

47
Добави коментар
smellbg
smellbg

Най-накрая дългото очакване приключи, Жан Пол Готие създаде нов мъжки парфюм, който ще се появи в магазинната мрежа още този месец. Името на аромата е Kokorico и е заимствано от кукуригането на петела.

„Исках да създам нещо различно от парфюмите, които съм правил до сега. Този път желаех нещо силно, свежо и мъжествено.“, споделя самия Жан Пол Готие относно новия си аромат.

Kokorico е мощен, експлозивни афродизиак с подчертани дървесни и какаови нотки. Той е един ароматен вик – викът на самохвалството на петела, победоносният вик на мъжа-воин, викът на младия мъж, изпълнен с наслада…

Облечен в екстравагантен костюм от черни пера, испанският мъжки модел Джон Кортахарена, представи новия мъжки аромат като танцува фламенко в разгорещен рекламен клип, заснет от Жан-Батист Мондино.

Композицията на Kokorico започва със свежи акорди от смокинови листа. Сърцето му е изпълнено със стимулиращия аромат на какао (не онова изкуствено и сладникаво какао, а чист и суров екстракт). Дървесните нотки на пачули, кедър и ветивер придават мъжествен и силен завършък на композицията.

Черното, червеното и перата са пищните, самонадеяни и драматични елементи вдъхновили дизайна на опаковката и цялостната кампанията. Флаконът е оформен като скулптура на мъжка глава от една гледна точка и като торс, от друга.