Оползотворете сутрешната ерекция

34
Добави коментар
peanut
peanut

Оползотворената сутрешна ерекция и един разтърсващ оргазъм са страхотен старт за деня, така че не пропускайте секса рано сутрин. Ще почувствате прилив на енергия, който навярно няма да ви напусне през целия ден.

Мъжете получават не само сутрешна, но и спонтанна ерекция няколко пъти в денонощието. Някои учени обясняват тази ерекция с препълнения пикочен мехур, който притиска простатата, други твърдят, че просто природата е устроила така мъжете – да са винаги в готовност за продължаване на рода. Според трети пък сутрешната ерекция се появява тогава, когато мъжът е имал мокри сънища и сексуални фантазии или се събужда до красива жена. Но истината е, че и със, и без жена в леглото на мъжа, той пак може да се събуди с ерекция. Друга теория за сутрешната ерекция е, че тя се появява, когато мъжът има силно желание за секс и отдавна не е имал сексуален контакт или не е мастурбирал. Всъщност сутрешната ерекция е просто индикатор, че мъжът е в добро здравословно състояние, а липсата й би могла да бъде симптом на импотентност.

Сексолозите твърдят, че сутрешният секс е особено полезен за здравето и е идеална тренировка за всички мускули в организма. Ето защо не се лишавайте от тази приятна наслада, като за целта се подгответе:

Все пак става дума за секс в ранни зори, когато ще сте сънени, така че подгответе за всеки случай всичко необходимо от вечерта – ментови дъвки, презервативи, кърпички и т.н. Махнете всички часовници от полезрението ви, тъй като може да се изкушите да гледате колко е часа и да смятате дали ще стигнете навреме за работа, вместо да се насладите на сутрешната ерекция и последвалия секс. И не пропускайтелюбовната игра, ако искате да имате равен старт с половинката си в секс изпитанието. 25.07.2011/Ели Йорданова