Да съблазним мъжа според зодията му: Козирог, Водолей, Риби

4
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Козирог

Мъжете Козирози трудно ‘превключват’ от обичайните си дела към плътски утехи. На тях ин се струва, че не е редно ‘просто ей така’ да захвърлят задълженията и ангажиментите си само, за да се отдадат на удоволствие. Тези, които имат желание да ги видят в леглото си , трябва да се въоръжат с търпение. За сметка на това, обаче, Козирозите незабавно откликват на стимулация на ерогенните зони, които в техния случай се намират в областта на коленете и прасците.

Водолей
Водолеите обожават сексуалните импровизации и с удоволствие се отдават на любовни игри, пък било то и в крайно неподходяща обстановка за целта. Сексуалната им фантазия е изключително богата.
Ако искате съвсем да го влудите, направете му масаж на краката. Другата му ерогенна зона е лицето и по-конкректно скулите. Докосвайте ги нежно с връхчетата на пръстите или ефирно с устни.

Риби
Мъжът Риби си мечтае за трепетна, романтична любовница. Не е изненадващо, че представителите на тази зодия обичат дългите, почти безконечни любовни прелюдии, в които има много нежност. Рибите не обичат да поемат инициативата или поне не твърде често, затова, за да подгреете интереса му, пристъпете към масаж на гърба – тогава те буквално се разтапят. А, ако искате да го накарате и да се влюби във вас, не разчитайте само на еротичния си, съблазнителен външен вид, мъжът Риби ще бъде покорен от вниманието, с което го изслушвате и съпричастността ви към неговите душевни терзания.

Овен, Телец, Близнаци

Рак, Лъв, Дева

Везни, Стрелец, Скорпион