Нещо Феноменално се Случва в 3:40 Сутринта !

1
187
Добави коментар

Много проблеми ,заради които хората страдат се случват просто защото сме загубили това висше съзнание за това как да бъдем в синхрон с многото космически сили около нас. Ако влезете в ритъм с живота вие ще се събудите някъде около 3 часа сутринта .По това време ако седнете и направите какъвто и да е процес,за който сте били инициирани това ще даде максимални плодове.

Нещо феноменално се случва в 3 : 40 АМ!

В начина ,по който се върти планетата и какво се случва нещо много фундаментално се променя някъде между 3 :20  и 3 :40 АМ . Това се нарича Брахма Махурта !

Това е от значение само до 33 градуса географска ширина.

Вашата система,човешката система функционира по определен начин.Това е възможност! Така че е налице информираност относно използването на тази възможност !

Вашият живот е продукт на много неща,които ние наричаме Вселена,много неща ,които ние наричаме съществуване !Така,че ние сме последица от определено функционално случване,което наричаме Космос.Ние не сме индивидуално съществуване. Така,че когато се синхронизирате ще се случат определени неща !

Знаете ли има цикади,/насекоми/които се събуждат веднъж на седемнадесет години ! Можеш ли да ги победиш ? Те знаят ,че са на 17 години и стоят будни,размножават се и връщат да спят отново. Те пазят времето веднъж на 17 години.Никъде няма алармен звънец.

Как се случва това? Казвам,че те са в синхрон с природата ! Ние сме загубили синхрон с природата и мислим,че такава е нашата природа. Не ! Всички заболявания,от които страдат хората са просто защото загубихме това съзнание за това как да бъдем в синхрон с многото сили,които ни правят това,което сме !

 Така,че йога е учение,което да донесе този синхрон ,така че да сте в ритъм с живота. Ако влезете в ритъм с живота вие също ще се събудите някъде след 3:00 часа сутринта . Ако сте в съзнание изведнъж във вас ще се случи определена искра на жизненост. Дори да сте в дълбок сън ще се събудите . Това трябва да ви се случи. Това означава ,че сте в синхрон с живота !

И така ,какво трябва да направя? Трябва ли да медитирам ,трябва ли да направя „крия“?

Няма значение какво. Трябва да направите процес,за който сте били инициирани !Защото посвещението означава не просто да ви преподават практика,тя е въведена във вашата система,тя е имплантирана във вашата система. И каквото и да е ако във вас има живо семе, ако сте будни в брахма мухурта и седнете за каквато и да е практика това дава максимални плодове поради начина ,по който планетата се държи спрямо вашата система.

Ако осъзнаете по определен начин,ако е постигнато определено ниво на информираност във вас просто ще разберете кога е часът ! Ако си легнете в точното време не е нужно да гледате часовника си. Винаги ще знаете кога е 3:40 и тялото ви ще се държи по различен начин.По това време ако седнете и направите какъвто и да е процес, за който сте били инициирани ,не това ,което сте научили от книга,ще даде максимални плодове. По това време семето ще получи необходимата опора ,за да поникне. И ще избуи по-бързо ,отколкото през друго време. Това е само за посветените !

Ако не сте посветени,вие сте йога от книга след това 3:40, 6 :40 ,8 :40 не е толкова важна за вас. Сидхия Калас е по-важна за такива хора. Сидхи означава двадесет минути преди изгрев слънце, двадесет минути след изгрев слънце.Или двадесет минути преди залез и двадесет минути след залез. Същото важи за обяд и полунощ,но те са от различно естество. Така ,че тези два здрача са по-добри за непосветените. 3 :40 са добри за тези,които са били силно посветени !