50% отстъпка за ТРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ до ОСТРОВ ТАСОС само за 130 лв. вместо за 260 лв. от туристическа агенция ЕлиРос

1
Добави коментар
macata
macata

 

Остров Тасос предлага много повече от красиви, слънчеви плажове и кристално чиста вода. Той отразява цялата гръцка култура и традиции. Островът има богата история и археологически находки, които са пръснати из целия остров. Тасос е най-северния остров в Бяло море, който е отдалечен на 10-12 км от бреговата ивица на Гърция, много близо до залива на Керамоти. Посете остров Тасос заедно с туристическа агенция „ЕлиРос“.

 

Ваучерът включва:

Тридневна екскурзия до остров Тасос;
Транспорт с автобус;
2 нощувки със закуски в хотел Елас, стая 4 легла на о-в Тасос;
Екскурзоводско обслужване;
Медицинска застраховка.

Екскурзията се осъществява всеки петък. След закупуване на ваучер е необходимо да се обадите на тел: 02 9860933, 0888 980 349, 0898 760 012, 0878 980 349, за да уточните датата на която искате да пътувате.

 

Необходими документи за пътуване: лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване. Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителните!

 

Програма на пътуването: София-Кавала-Керамоти-остров Тасос-София:

Ден 1: Тръгване в 07:00 ч. всеки петък от автогара Трафик Маркет, гр. София. Пристигане в Керамоти. Трансфер с ферибот до остров Тасос. Настаняване в хотел Елас. По желание – вечеря в хотела. Нощувка.

 

Ден 2: Закуска. По желание – панорамна обиколка на о. Тасос. Разглеждане на манастира Св. Архангел Михаил, Панагия-старата столица и пешеходна разходка в столицата на острова Лименас. По желание-организирано посещение на таверна с жива музика и богата програма или вечеря в хотела. Нощувка.

 

Ден 3 : Закуска. Трансфер с ферибот до Керамоти. Отпътуване за Кавала. Туристическа праограма в Кавала : обиколка на града с разглеждане отвън на църквата „Панагия“, паметника и къщата на Мохамед Али, Акведукт, пристанището. По желание изкачване до Крепостта. Свободно време в града. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

Цената не включва:
Обиколка на остров Тасос – 10 евро;
Вечеря в хотела – 15 евро;
Входните такси на посещаваните обекти : Крепостта – 2 евро, посещение на традиционна гръцка таверна с вечеря и програма с жива музика – 25 евро, билет за ферибот 3 евро.

Доплащане: за двойна стая 20 лв. на човек, а за единична стая 40 лв.

Медицинска застраховка за лица от 69 г. до 79 г. – 3 лв.

 

Допълнителните екскурзии се заплащат при сключване на договор за организирано пътуване в офиса на туристическа агенция „ЕлиРос“ на адрес: София, бул. Мария Луиза 102 комплекс, Трафик маркет офис 55.

 

Хотел „Ellas“ е разположен само на 150 метра от красивият плаж „Golden Beach“. Хотелът разполага с 25 стаи с две, три и четири легла. Хотел „Ellas“ предлага на своите гости комфорт и релаксация между безкрайното синьо море и тучните зелени планини. Стаите са перфектни за една прекрасна семейна почивка. Всяка стая разполага с климатик, собствен санитарен възел и телевизор. Ресторантът на хотела предлага гръцки и балкански ястия, на които може да се насладите на открито или на закрито.

 

“Ели Рос” ЕООД с удостоверение за регистрация на туроператор РКК-01-05910 е застраховано по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в ЗД Бул Инс АД със застрахователен сертификат № 1111000842740011359

 

Вижте всички екскурзии в България и чужбина предлагани от туристическа агенция „ЕлиРос“