50% отстъпка за ТРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ до БУДАПЕЩА само за 230 лв. вместо за 460 лв. от туристическа агенция ЕлиРос

1
Добави коментар
macata
macata

 

Вижте Перлата на Дунав – Будапеща. Градът е основан в края на 19 век, когато се обединяват градовете Буда, Пеща и Обуда. Днес градът е разположен на двата бряга на река Дунав и обединява живописните хълмове на Буда и широките оживени булеварди на Пеща. Двадесет процента от населението живее в столицата и останалата част на Унгария подигравателно се смята за провинция.

 

Ваучерът включва:

Тридневна екскурзия до Будапеща;
Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз;
2 нощувки, със закуски в хотел 3*, периферно разположен;
Панорамна обиколка на Будапеща, с местен екскурзовод на български език;
Водач от агенцията;
Медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро.

 

Екскурзията се осъществява всеки четвъртък. След закупуване на ваучер е необходимо да се обадите на тел: 02 9860933, 0888 980 349, 0898 760 012, 0878 980 349, за да уточните датата на която искате да пътувате.

Документи за пътуване: лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване. Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителните!

 

Програма на пътуването: София – Будапеща – София:
Ден 1: Отпътуване в 22.00 часа всеки четвъртък от автогара „Трафик Маркет“, София (бул. Мария Луиза, предгаров площад). Транзитно преминаване през Сърбия. Нощен преход.

 

Ден 2: Пристигане в Будапеща около обяд. Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Вечерта, по желание разходка с корабче по Дунава. Нощувка.

 

Ден 3: Закуска. Панорамна обиколка на града, с местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Парламента, крепостния хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща, катедралата “Св. Матияш” (носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма), Цитаделата – издигната от Хабсбургите, за да защитава “Перлата на Дунава” от нападения, Площада на героите, Нула километъра, хълма Гелерт, остров Маргит, паметника на принцеса Сиси и др. По желание, целодневна екскурзия до най-известните исторически центрове в Унгария, с посещение на: Естергом – център на католицизма и родно място на първия унгарски крал Ищван I; Сентендре – изключително красив и живописен град, с типични барокови къщи, кръстен на Св. Андрей. унгарските крале. Завръщане в Будапеща. Възможност за вечеря в традиционен унгарски ресторант, с жива музика. Нощувка.

 

Ден 4: Закуска. Отпътуване към България. По пътя разглеждане на Белград Пристигане късно вечерта.

 

Цената не включва:

Разходи от личен характер;
Вечеря в ресторанта на хотела – 15 евро;
Входни такси за посещение на обекти;
Допълнителни екскурзии – разходка с корабче по р. Дунав – 15 евро; еднодневна екскурзия до Вишеград, Естергом и Сентендре – 25 евро, при минимум 20 желаещи; вечеря в традиционен ресторант, с жива музика – 25 евро – при минимум 20 желаещи.

Допълнителните екскурзии се заплащат при сключване на договор за организирано пътуване в офиса на туристическа агенция „ЕлиРос“ на адрес: София, бул. Мария Луиза 102 комплекс, Трафик маркет офис 55.

“Ели Рос” ЕООД с удостоверение за регистрация на туроператор РКК-01-05910 е застраховано по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в ЗД Бул Инс АД със застрахователен сертификат № 1111000842740011359

 

Вижте всички екскурзии предлагани от туристическа агенция „ЕлиРос“