Stanton Warriors представят новия си албум „The Warriors” в София

2
Добави коментар
technomobile
technomobile

По покана на EventEase, София ще бъде включена в турнето на Stanton Warriors по случай излизането на дългоочаквания им нов студиен албум „The Warriors”. Елитът на брейкбийт сцената ще постави нови измерения на понятието „истинска музика за танци“ пред българските фенове със специален ди-джей сет във вечерта на 4-ти ноември в столичния клуб MIXTAPE 5.

Stanton Warriors са едни от пионерите на танцувалната музика във Великобритания. Със своя специфичен стил, съчетаващ breakbeat, uk-garage, маями бейс в саунд с много вокали и масивни бас линии, вече повече от 10 години не спират да са актуални и да имат успешни колаборации с артисти от ранга на Fat Boy Slim, Missy Elliot, Basement Jaxx, Mylo, Busta Rhymes, Deep Dish и мн. др. С новите си хитове – „Get Up”, “Shoot Me Down” и „New York” от албума им „The Warriors“, те отново правят сериозна заявка за втора номинация Grammy.

Stanton Warriors са известни не само като продуценти, но и с перфектните си ди-джей гигове, в които не липсват експерименти със звуци, както и семпли от различни стилове – от модерния напоследък дъбстеп до абстрактен хип-хоп. А бира Grolsch търси и подкрепя точно такива изпълнители – креативни и с разнообразно и различно звучене, затова и Stanton Warriors ще са гости на това Grolsch Pop Up Party. Самите артисти определят звука си като „low down booty electro punkishness“ и се заканват да изненадват българската публиката на 4-ти ноември на сцената на клуб MIXTAPE 5.

Продажбата на промо билетите на цена от 20 лв. стартира на 05.10.2011 и ще приключи на 23.10.2011 в бар „ПЕТЪК“, бул. Васил Левски 67 и club *MIXTAPE 5* ( бул. България 1, подлез „Галерия“). Промо билетие в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др) ще струват 22лв. След 23.10.2011, ако има останали билети те ще са с 5 лв. по-скъпи. Капацитетът на клуба ще бъде ограничен до 700 души!

Събитието е за лица навършили 18 г. Отваряне на вратите: 22.30 часа