Мечтаната сватба на Николета Лозанова и Валери Божинов

2
Добави коментар
velinadimitrova
velinadimitrova

Списание Story представя ексклузивни снимки от щастливото събитие

Единствено в новия брой на списание Story читателите ще могат да се насладят на уникални кадри от сватбата на годината – тази на Николета Лозанова и Валери Божинов. Най-дългоочакваното светско събитие се състоя преди по-малко от две седмици в изискан хотел в град Правец. Валери и Николета се врекоха във вечна обич и вярност на стилна церемония пред своите най-близки приятели и роднини.  

Единствено пред списание Story футболистът на „Спортинг“, Лисабон опроверга слуховете, че колегите му от националния отбор не са присъствали на сватбата му, защото не я одобряват, а защото са имали важни мачове.

Николета споделя, че все още поддържа добри отношения с бившата си половинка Ники Михайлов, но тя и Алисия няма как да бъдат приятелки. Младото семейство разкрива, че очаква първородното си дете през април догодина. Николета признава, че много се надява то да е момиче, което да прилича на нея. Валери споделя, че желае Валери младши да се познава и разбира с бъдещото си братче или сестриче и че за тази цел двамата с Алисия трябва да „изгладят“ отношенията помежду си.

Ексклузивно в списание Story тази сряда читателите ще открият снимки от пищната сватба на Николета и Валери. Какво име искат да носи наследникът им, какво очакват от бъдещето си двамата влюбени, както и още любопитни подробности за церемонията и тържеството, ще стане ясно от страниците на списанието.

Още новини:

70% сигурно е, че Николета Божинова чака момичe >>>

Николета: Аз съм принцеса, а ти от кое блато беше? >>> Алисия и Ники Михайлов: Любовта ни не е сделка >>>