Пресклуб – БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ

5
Добави коментар
6Y6I
6Y6I

Общи условия

НА ВНИМАНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕСКЛУБ БТА

Темата на всяка пресконференция се заявява в писмен вид от клиента, като БТА по никакъв начин не се ангажира, не носи отговорност за съдържанието и формулировката на заявените теми и се ръководи при публикуването на анонсите единствено от принципите, обявени в чл.4 от Закона за БТА.

При формулиране на заявените теми на вашите пресконференции за страницата на Националния пресклуб БТА, ви молим да се съобразите с така установените в Закона принципи на работа на БТА и по-специално:

„Гарантиране на основните права, свободи и личната неприкосновеност на гражданите при разпространяване на информацията”(т.4) .

„Недопускане на разпространяване на информационни продукти, в които се пропагандира или възхвалява война, насилие, жестокост, политическа, етническа или религиозна нетърпимост” (т.5).

„Разпространяването на информация от БТА не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на гражданите, както и срещу националната сигурност, обществения ред, общественото здраве и добрите нрави” (чл.4, ал.2).

Ако след публикуването на формулирана и заявена тема от клиент на Националния пресклуб на БТА някой се чувства засегнат, следва да отправя възраженията си директно към самия клиент. 

Мениджъри Пресклуб

Тел.:     (02) 943 36 22, 9262 260,

              (02) 9262 292, 9262 241

имейл: [email protected]