Безплатен Wi-Fi интернет в парк Лебеда от VIVACOM

5
Добави коментар
user888
user888

Територията на градския парк Лебеда в ж.к. „Западен Парк“ е поредната обществена зона с безплатен Wi-Fi достъп до Интернет, осигурен

от VIVACOM. Така, след парка Св. Георги до Петте кьошета и парк Буката при Баня Мадара, за една седмица телекомът осигури интернет в общо три зони за отдих на софиянци. Новата придобивка за столичани беше официално открита от кмета на община „Красна Поляна“ Иван Чакъров и представители на Общинския съвет.

Покритието на безжичния Интернет ще обхваща целия район на градината, като достъпът до световната мрежа не изисква парола или код. От услугата може да се възползва всеки с мобилен телефон или преносим компютър, без да заплаща за генерирания трафик и независимо от мобилния оператор, който използва.

Припомняме ви, че към момента телекомът е превърнал над 2000 места в цяла България в безплатни Wi-Fi зони, сред които всичките близо 200 магазина от мрежата на VIVACOM, летище София, петте най-големи гари в страната (София, Пловдив, Варна, Бургас и Горна Оряховица), както и междуградските автобуси на Юнион Ивкони и Biomet. VIVACOM разширява обхвата на безплатната обществена Wi-Fi мрежа и чрез партньорствата си с различни компании, които също налагат тенденцията за повсеместно разпространение на свободния интернет достъп.

Тагове: internet, Vivacom, WiFi