Deep house магията на Miguel Migs

2
Добави коментар
josephine_
josephine_

Музиката е удоволствие и страст. Звуците на един световноизвестен диджей пък потапят надълбоко със своето deep house звучене и чувствена groove мелодия. Той е Miguel Migs и ще омагьоса българската публика със своите зареждащи ритми.

Американският диджей ще се качи на пулта в столичния клуб Yalta, където ще можем заедно да изпратим последния петък на месец октомври. Музиката му ще бъде завършена с нежния глас на chill out и джаз певицата Lisa Shaw. Двамата работят съвместно отдавна и се допълват идеално, защото парчетата им звучат по един специален мелодичен начин.

Miguel Migs е известен като пионерите в chill out музиката, а deep house звученето, което създава, го отличава от останалите на сцената за електронна музика. Новият му албум „Outside the Skyline“ включва парчета с разнообразно звучене, където можем да чуем както реге, така и блус, фънк и соул мотиви. Освен това, диджеят е известен с ремиксирането на песни на големи имена от световната сцена като Britney Spears, Macy Gray и Lionel Richiе.

Магическото парти ще се състои на 28 октомври в клуб Yalta, a билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg за 20 лв.