Размяната / The Change-Up 2011

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Размяната / The Change-Up 2011

    В комедията „Размяната” на режисьора Дейвид Добкин („Ловци на шаферки”), сценаристите Джон Лукас и Скот Мур („Последният ергенски запой” и продуцента Нийл Моритс („Бързи и яростни” и „Щрак”) главните роли се изпълняват от Райън Рейнолдс и Джейсън Бейтман. Историята е с класическата за киното тема за смяна на телата, но разбива всички стереотипи на пух и прах.

Мич (Рейнолдс) и Дейв (Бейтман) са неразделни приятели, които са израснали заедно, но докато годините минават покрай тях, те малко по малко се отдалечават един от друг. Докато Дейв е свръхзает адвокат, съпруг и баща на три деца, Мич е останал ерген, почти безработен и инфантилен, никога не се е захващал с нещо, което да му е харесало. Според Мич Дейв има всичко нужно: хубавата си съпруга Джейми (Лесли Ман), деца, които го обожават и високоплатена работа в престижна юридическа фирма. А според Дейв, да живее живота на Мич – лишен от стрес, без задължения и последствия от тях, би било една сбъдната мечта.

След една пиянска нощ желанията на Мич и Дейв стават реалност и те се събуждат с разменени тела, което ужасява и двамата. Независимо, че се освобождават от рутинните си задължения и навиците си, момчетата скоро откриват, че животът на всеки един от тях не е толкова розов, колкото им се е струвало преди. Допълнително се появяват и още няколко усложняващи обстоятелства – секси юристката (сътрудник на Дейв) Сабрина (Оливия Уайлд) и отчужденият баща на Мич (Алън Аркин). Състезавайки се с времето, Мич и Дейв, изпадат в комични ситуации, борейки се да не разрушат взаимно животите си, преди всеки от тях да открие начин да си върне своя.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.