Албърт Фини ще участва в Бонд 23 на Сам Мендес

53
Добави коментар
petiovd76
petiovd76

Албърт Фини ще участва в Бонд 23 на Сам Мендес

За да направиш силен филм, освен сценарий, ти трябват и силни актьори. Кой най-добре знае това – силният режисьор. Сам Мендес доказва това, и го практикува. В 23-ото Бонд-действие сцената се пълни впечатляващо. То е ясно, че Даниел Крейг се справя повече от добре, а Джуди Денч си е забележителност; към тях се присъдиниха Хавиер Бардем и Рейф Файнс, а също и Бен Уишоу, Наоми Харис, Хелън Маккрори и Рори Киниър (който се появи в „Спектър на утехата” като „дясната ръка” на М и ни обещават в предстоящия филм да има по-значителна роля) плюс сравнително непознатата Бeрeнис Марло (порадвайте ѝ се най-долу), която ще бъде момичето на Бонд.

The Playlist съобщи още една прекрасна новина – Албърт Фини се е присъединил към репетициите на маса! Отредена му е сравнително голяма роля на висок пост в Британското външно министерство и се говори, че може да се окаже шеф на М. Уважаван и обичан актьор, с пет номинации за Оскар, Фини събира опит и раздава себе си на сцената и на екрана в продължение на половин век! Няма да ви обиждам с изброяване на филми, само ще спомена личния си фаворит от последните 10 години – „Голяма риба” на Тим Бъртън. След здравословни грижи и борба с рак на простатата, през 2012 година се очаква да видим Фини, освен при 007, и в продължението на Борн-поредицата – „The Bourne Legacy”.

Като се има предвид и че сценарият е поверен на сериозен екип писачи като Джон Логан („Авиаторът”, „Кориолан”, „Гладиатор”), Патрик Марбър („Отблизо”, „Пагубна страст”), Нийл Първис („Не умирай днес”, „Спектър на утехата”) и Робърт Уейд („Един свят не е достатъчен”, „Казино Роял”), „Бонд 23” е един от най-очакваните филми в поредицата, може би и защото съвпада с 50 годишнината от излизането на първия 007-филм – „Доктор Но”.

Би било добре продуцентите най-сетне да разкрият и заглавието (за момента слуховете подхвърлят „Skyfall”), както и повече детайли по сюжета; снимките започват в първата седмица на ноември, а премиерата е планирана за точно след година – 9 ноември 2012.

Пусни коментар