Лошо е да бъдете „добро момче“

2
Добави коментар
angelov22
angelov22

Чували сте го много пъти: добрите момчета винаги са последни. Жените не харесват добрите, искат неудачниците, лошите момчета. И вие започвате да си мислите: „Трябва да се науча да бъда модерният играч, трябва да се науча да подчинявам жените, да не им се обаждам, да ги карам да страдат. Трябва да играя игрички, за да имам успех“.

Познайте какво се случва, когато доброто момче започне да действа по този начин? Точно така: изобщо не се справя. Защото не е автентичен. Думите, които изговаря, не са негови, не е такъв тип човек, а жените виждат фалшивото и слабата игра. Какво тогава трябва да се направи? Когато е себе си, доброто момче се отнася с дамите с уважение, а те обикновено му отвръщат с „Искам да си останем просто приятели“. Излиза, че твърдението, че добрите момчета винаги остават последни, се оказва частично вярно.

Дамите не се впечатляват от добрите. Казват го, но не е истина, защото те всъщност искат не добър, а най-добрия. Мъж с принципи. Мъж, който уважава себе си и умее да балансира между желанията на жената до него и собствените си изисквания. И го прави със стил.

Дефиниция за „добро момче“

Да, той се съгласява с всичко, но няма контрол върху собствения си живот. Позволява на жените да нахлуват в съществуването му, приема ги и кима. Моли се тези дами да го харесат, защото са видели колко съгласен е той с всичко. За него най-важното е да го харесват.

Но точно той никога не получава момичето на мечтите си. След първата му среща не следва втора, защото е допуснал да властва скуката. Склонността за непрестанно съгласяване говори само за едно – че човекът няма достатъчно самоуважение, за да отстоява собствените си принципи и ценности. Не мисли достатъчно за себе си, за своята идентичност и малко по малко се превръща в мъж, който се нагажда според жената и естествено доскучава.

Ако се разпознавате в описанието, вероятно вие сте доброто момче, с което никой не иска да излезе на среща. Когато някоя жена ви впечатли, вие се стараете да ѝ угодите по всякакви възможни начини. Когато тя ви се обади и ви каже, че не желае да се видите тази вечер, вашият отговор е просто: „Мда, добре, няма проблем. Ще се видим, когато ти си готова“. Нямате план. Нямате концепция и бихте направил всичко, което ви се каже. С две думи – давате на жената, която сте харесал, кормилото за управлението на собствения ви живот. А жените не харесват такъв контрол върху мъжа. Те търсят лидер, най-добрия мъж, с когото да вървят напред.

Бъдете не просто „добрият“, а „най-добрият“

Ако сте добър, това е страхотно, но трябва да постигнете следващата степен. Трябва да стъпите здраво на краката си и да не губите равновесие, когато пред вас се появи жена, която харесвате. Но подобна трансформация може да се случи, само ако вярвате, че е възможна. И запомнете, жените винаги усещат кога един мъж е с изкуствено напомпано самочувствие. Колкото и да се самопровъзгласява за играч и мачо, само една жена може да потвърди дали е така или просто „доброто момче“ се мъчи да порасне.

Източник: AskMen