„Сезам, отвори се!“ на въображението ви

2
Добави коментар
Dafne
Dafne

Петък вечер е. Есента е проникнала навсякъде, а вече витае и в апартамента ви. В прилично късен час се засичате с любимия човек в кухнята, може би за да си откраднете по нещичко оттам за „лека нощ“. В съзнаниета и на двама ви ненадейно връхлитат похотливи мисли. На преден план изплува онази сцена от „Девет седмици и половина“, в която Мики Рурк засища любовния апетит на Ким Бейсинджър по особено любопитен начин. Посягате към хладилника, за да извадите буркана с мед. Финалът е отворен…

Можете ли да си представите на какво е способно въображението ви? 

Самите ние често потреперваме от образите и идеите, които съзнанието ни създава. В това необятно inm.comпространство на скрити възможности потъваме безвъзвратно и мигновено. А свободата, която откриваме там, е най-истинското нещо, което някога може да ни се случи, наяве. 

Въображението е вашият персонален гид, който ви води към собствената ви независимост. И подобно на крехко цвете, трябва да се грижите за него и да го поливате. Защото липсата му ще накара света ви да рухне под напора на абсурдите наоколо. Скъсайте връзките на стереотипите и дайте зелена светлина на онова чувство, което ви поддържа живи всеки ден – фантазията.

Добре, може би не се чувствате особено уверени в селектирането на дръзки холивудски сцени. Или пък съчетанието между среднощни похапвания и палави закачки ви се вижда напълно несъвместимо. Примерът ни обаче е изцяло условен и има за цел просто да събуди изследователските ви, авантюристични страни.

Съгласни сме, че смелите експерименти в секса не би трябвало да се превръщат в определящи за една връзка. Но също така смятаме, че те внасят и онази така необходима доза разнообразие. Защото, откровено казано, в определени моменти всички имаме нужда от щипка пикантност, която да ни погъделичка.

Започваме отначало. Петък вечер може да е събота сутрин преди закуска 🙂 Или пък…

Сами сте, а тишината е оглушителна. (Не)познатият странник срещу вас е ужасно секси. Флирт, споделени интимни фантазии, реализиране, наслада? Коя е формулата на щастието и пълноценния сексуален живот ще трябва да откриете сами.

Не забравяйте, че именно вие режисирате собствените си копнежи. Затова се отнасяйте с тях подобаващо… 😉