rich people: Кои звезди ще аплодираме на 10-тия рожден ден на “Планета”?

2
Добави коментар

Своя рожден ден по традиция телевизия “Планета” отбелязва с бляскав концерт-спектакъл за своите многобройни зрители. Тази година музикалната медия празнува юбилейните 10 години в телевизионния ефир и затова шоуто ще бъде наистина впечатляващо. Припомняме ви, че домакин на грандиозното тържество ще бъде Зала 1 на НДК, а началото ще бъде поставено точно в 19 часа. Тези дни почитателите на модерния фолк ще могат да намерят и билети за шоуто в Билетния център на НДК – София.

И тъй като ни очаква един наистина специален повод, повечето от звездите на музикална компания “Пайнер” сериозно се подготвят за него. Вече са ясни и част от имената на любимите изпълнители на България, които ще поднесат уникално и незабравимо шоу за меломаните. Близо 30 звезди ще представят пред публика своите най-нови хитове, обичани песни, наложили се през годините и интересни музикални миксове.

Андреа, Анелия, Бони, Борис Дали, Галена, Гергана, Глория, Джена, Димана, Емилия, Есил Дюран и Ивана са част от имената, които ще аплодираме на 22 ноември. Освен тях ще чуем Илиян, Кали, Константин, Магда, Малина, Мария, Милко Калайджиев, Нелина, Преслава, Райна, Сиана и Тони Дачева. Траяна, Цветелина Янева, Яница и DJ Живко Микс също ще се включат в спектакъла, а дебют на голяма сцена ще направят Ани Хоанг и Денис.