кухни

16
Добави коментар
zhivka
zhivka

КУХНИ ПО ПОРЪЧКА

Сърцето на всеки един дом е неговата кухня, и затова е важно да се обърне специално внимание при проектирането и обзавеждането ѝ. Съвременните кухни се предлагат в широка гама от вариации, които да задоволят и най- нестандартните фантазии съчетани с максимална пригодимост в процес на употреба. Кухните по поръчка са най- често търсените варианти при обзавеждането на кухненският кът, тъй като изработката на кухня по индивидуален проект, предполага идеално напасване с размерите и разположението на помещението. Така ще сте притежател на една удобна, функционална и уникална кухня, изработена по вашите изисквания за дизайн и цветова гама.

Изготвянето на всеки индивидуален проект за кухня, изисква да се обърне внимание на няколко основно фактора:

1. Броя членове на семейството

2. Разположението на помещението

3. Големина на работният плот

4. Брой и големина на шкафовете ( осигуряване на достатъчно пространство за помещаването на продуктите и посудата)

5. Допълнително осветление в някои точки

6. Фунфционалност при конфигурацията на бялата техника, мивката и работният плот

Изпълнението на тези фактори се постига чрез прецизното спазване на функционалните размери, точност при изработката, подбор на подходящи материали и елегантно оформление за издържан външен вид.

И не забравяйте, че най- голямото предимство при изработването на кухня по поръчка е възможността за вариране според отделеният бюджет. Цените варират от най- евтини до доста скапи, според дизайна, сложността на изпълнение и качеството на използваните материали.

кухни Изготвянето на всеки индивидуален проект за кухня, изисква да се обърне внимание на няколко основно фактора:1. Броя членове на семейството2. Разположението на помещението3. Големина на работният плот4. Брой и големина на шкафовете ( осигуряване на достатъчно пространство за помещаването на продуктите и посудата)5. Допълнително осветление в някои точки6. Фунфционалност при конфигурацията на бялата техника, мивката и работният плотИзпълнението на тези фактори се постига чрез прецизното спазване на функционалните размери, точност при изработката, подбор на подходящи материали и елегантно оформление за издържан външен вид.И не забравяйте, че най- голямото предимство при изработването на кухня по поръчка е възможността за вариране според отделеният бюджет. Цените варират от най- евтини до доста скапи, според дизайна, сложността на изпълнение и качеството на използваните материали.