Холивудски звезди-преди и сега

49
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Холивудски звезди-преди и сега

Милиони момичета мечтаят да изглеждат като холивудски звезди.Разбира се! Те са идеалният пример за неостаряваща кожа, божествена фигура и неподражаема усмивка заслужаваща да краси корицата на всяко списание или уеб сайт. Сравнявайки се с тях, особенно младите хора, понякога изпадат в  депресия или се вманиячават да копират недостижимите холивудски  икони по стил. Но уви напразно!

На младини тези  идоли не са били много по-различни от нас.Те също са имали комплекси, техният грим не винаги е бил успешен, а за  прическата и всичко останалоно може още да се желае. Въпреки това те са успели да станат това, с  което ги познават милиони по света. В снимките по долу ще ви покажем нагледно как са изглеждали тези звезди в миналото и сега.

Сара Джесика Паркър

Бъдещата звезда от „Сексът и градът” е родена на 25 март, 1965 в САЩ  в едно голямо семейство (майка и баща и седем деца!) Родителите са обърнали внимание за  талантите и способностите на  всичките си деца.Малката Сара, чиито  талант се проявява още в  ранна детска възраст е започнала уроци балетна школа. Актьорската си кариера е започнала от нулата, но в живота понякога се случват чудеса за брюнетката  с голям нос, непокорни къдрици и самороден талант.

Анджелина Джоли

Анджелина е родена 4 юни, 1975 в актьорско семейство.

Най-голямата трагедия на детството и е може би развода на родителите, които не само причиняват вреда на душата и, но също са изиграли важна роля в творческото и развитие.

Нейната майка, актрисата Марчелин Бертран, не е могла да направи актьорска кариера и поради тази причина изцяло се отдава  във възпитанието на децата си. В памет на майка си, Анджи  наричат ​​ малката си дъщеря на нейно име. Нейното постоянно желание е да има голямо международно семейство, като същевременно с това успява да се насладите на естествената красота на Анджи.Трудно е да се разбере защо съучениците са се дразнили от нейната коса  – вероятно са и завиждали!Наскоро публикуваната  снимка когато е била на 16-години  Джоли само потвърждава истината, че тя е  била ослепително красива и преди!

Чарлийз Терон

Зашеметяващата блондинка , която побърка мъжете по цял свят, славещата се още със своя  ексцентричен характер и избухливост.Тя е родена 07 август, 1975 в Южна Африка, в семейство, където е имало непреодолими различия между родителите,  завършили трагично: майка и застрелва баща и.

Казват, че поради тази причина актрисата предпочита да няма истинско семейство и да сключи  граждански брак и  деца.Красота на Чарлийз винаги е била налице. В училище печели конкурс за красота, а на 16 години, спечелва  конкурс  към модна  агенция  и по този начин започва успешната си кариера.И все пак на  18 години Терон изглежда като повечето млади момичета: чаровна, млада  и нищо повече!