Мъжката жилетка. С какво да я комбинираме?

5
Добави коментар
dressking
dressking

Модата за мъже е по-ограничена, отколкото при жените. Така, че ако искате да опитате един нов поглед за себе си, заложете на жилетката, за да завършите тоалета.

Мъжката жилетка съчетава стил и комфорт, тя е страхотен начин за подчертаване на атлетичността на мъжа. Има няколко начина на носене – жилетките са страхотни за официална вечер или в ежедневието.

Официален стил
Комбинирайте жилетката с прав панталон и светла риза. V – образна жилетка с тънка вратовръзка, а за по атрактивен стил добавете ексцентрична папийонка вместо вратовръзка. За по-небрежен стил в офиса може да навиете ръкавите на жилетката и ризата до лактите.

Ежедневен стил
В ежедневието мъжете да носят жилетката със дънки вместо панталон. Актуални са скини дънките и по тясните жилетки. За по небрежен стил добавете бяла тениска под жилетката, а по смелите могат да рискуват със светли цветни или графични тениски. Това което е още по горещо е съчетанието на риза, жилетка, вратовръзка и дънки – мъжа показва че има стил и в същтото време е безгрижен.

Шалът е аксесоар който придава индивидуалност на личността. Няма хора, който да носят шал през зимата или лятото и да не Ви е направил впечатление. През зимата шалът има допълваща роля, но през лятото е в главната роля!

Вижте и купете нашите предложения за жилетки, както и други маркови мъжки дрехи в онлайн магазин DRESSKING >>