Надомна работа за възрастни

2
Добави коментар

skip to main |
skip to sidebar

Pages

Как да ъплоудваме файлове във Filesonic чрез FTP.

И тъй предполага се, че вече сте напреднали с материала в ъплоудването на файлове, досадно ви е да качвате в Web Upload само по едно видео и да не може да свършите никаква друга през това време или пък имате много теми и искате да качите няколко видеа едновременно. За тази цел най добре е да се използва FTP клиент. Аз използвам FTPRush, защото е безплатен и най- бърз.
Свалете си го от тук: FTPRush. Инсталирайте го. В опциите можете да си го настоите на български. (Tools/ Options) .Стартирайте.  В горното меню изберете FTP/ Диалог бързо свързване или натиснете F11 на клавиатурата. Влезте в акаунта си във Filesonic и изберете FTP Upload. Копирайте линка за FTP host, обикновено е това: Hostname (EU): ftp.eu.filesonic.com и го пейстнете във FTPRush/хост.
Махнете отметката от анонимно свързване и въведете там своята Paypal регистрационна поща, която ви е и логина за Filesonic. Въведете паролата си от Filesonic акаунта и дайте ОК.  Сега отдалечената връзка ви е сървъра на Filesonic, а локалната е вашият компютър разделени в двете половини на прозореца. По настройки FTPRush изважда най- напред папката My FTPRush Downloads. От падащото меню я променете до папката в която са файловете, които искате да качите. С мишката ги завлечете до другата част на прозореца. Колкото файлове искате, толкова се качват по списък.  Готово! 🙂

FTP Ъплоуд