Любовта между красавицата и звяра

55
Добави коментар
news359
news359

Всеки ден вървейки по улицата се сблъскваме с двойки, които на пръв поглед някак си не са един за друг – тя е красива и неустоима дори, а той –невзрачен и трудно забележим дори.

Чудите се дали такова съотношение е възможно и може ли да съществува истинска любов в една такава двойка или всичко е въпрос на интереси и възможности…..

Любовта между красивото и несъвършеното е може би една от най-силните и стабилни, защото се корени много по-дълбоки взаимоотношения от тази, които се осланят на първичният инстинкт или перфектните форми.Тези хора гледат много по навътре в душите на хората и достигат вътрешният им свят, забравяйки за неперфектната им външност. Все пак много по-важно е как даден човек те кара да се чувстваш, а не какви дрехи носи или колко пари има.

Доказано е, че хората, които не могат да впечатлят противоположният пол със сияйната си външност са по-искрени,по-добри приятели. Те могат да ви омаят само с думите си, действията дори. Радват се на малките и незначителни неща, които никой друг не забелязва.  Една среща с подобен човек може да преобърне живота ви на 180 градуса.

Да, оказва се, че не само е възможна любовта между принцесата и звяра, но тя е и по-чиста и невинна , по-истинска дори от всяка друга. Все пак живота е като подаръците на Коледа, по добре с неугледна опаковка с уникално съдържание, отколкото бляскава външност, а отвътре нещо невзрачно и непотребно.

Не е важно как изглежда половинката на живота ви, важно е всеки път и след 30 години дори нейн малък поглед да събужда пеперудите в корема ви и да показва, че с всеки изминал ден любовта ви става все по-голяма и по-пламенна./news359

Париж/Франция