Слуховете за трансфер на Филипе Коутиньо в „Ливърпул“ се засилват

1
Добави коментар

Интересът на „Ливърпул“ към Филипе Коутиньо се засилва, ако се вярва на последните слухове.

19-годишният бразилец не се чувства щастлив в „Интер Милано“ откакто Рафаел Бенитес си тръгна и се твърди, че иска да напусне клуба.

По времето на Бенитес в „Ливърпул“ скаути на мърсисайдци наблюдаваха младия Коутиньо, докато футболистът играеше в младежките формации на „Вашко да Гама“.

Бенитес не успя да привлече Коутиньо в „Ливърпул“, но успя да се пребори с конкуренцията на „Реал Мадрид“ и да го привлече в „Интер“, където полузащитникът се представи чудесно в няколко мача.

Футболният директор на „Ливърпул“ Деймиън Комоли наблюдава Коутиньо, който вече има един мач за бразилския национален отбор.

Кратко видео представяне на Коутиньо може да видите тук:

След срещата на ръководството на „Ливърпул“ в началото на ноември за трансферните цели на клуба се очаква бум на всякакви слухове във връзка с футболисти, които може да преминат в посока „Анфийлд“. Разбира се, както досега, блогът ще ви държи в течение за най-достоверните от тях.

В същото време Футболната асоциация на Англия обяви Луис Суарес за виновен във връзка с обвиненията на Патрис Евра. Цялата статия може да прочете в „Отбор.bg“ тук.