Цеца Величкович се мести в България

5
Добави коментар
nicky
nicky

Много ми харесват клиповете на българските изпълнители. Мисля, че вашата продукция тук е фантастична, с много по-голямо въображение и планирам за следващия CD да се организирам и тук да направя клиповете, каза Цеца Величкович. Мисля, че не е нужно да има граници за музиката и музикантите на Балканите, каза певицата.

Хората на Балканите имат сходен манталитет, музикален вкус. Аз по-специално съм от южната част на Сърбия и разбирам български, разбирам този манталитет и ми харесва тази музика, каза певицата.

Запитана дали е готова да направи дует с български певец, Цеца Величкович каза: Защо не. Когато става дума за добра песен, лесно се намира партньор за дует. Проблемът сега е, че има криза по отношение създаването на авторските песни, каза певицата.

Нищо не ми струва поддържането на фигурата ми, каза още Цеца Величкович. Генетично ми е заложено. Работя много, имам много задължения и този начин на живот е много стресов, така че фигурата ми е винаги в топ-форма, сподели още певицата. Цеца Величкович отказа да говори за личния си живот.

Запитана за хонорара, който ще получи сега в България, тя отговори кратко: “Коректен”. Обичам българите и тук много ми харесва, каза певицата. Освен това тя сподели, че животът не я е глезил. Животът е много непредвидим. Аз обаче имам две деца и трябва да бъда силна. Когато има деца, човек трябва да издържи и да се бори, каза Цеца Величкович.

По повод Коледните и Новогодишните празници тя пожела Бог да даде на всички много, много щастие, много, много любов, а останалото лесно ще си намерим.