www.bambooseed.blogspot.com: Плащания и доставки

9
Добави коментар
bookoo
bookoo

Плащания и доставки

Как да поръчам?

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници.При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да прегледате продуктите, които купувате, както и цената за доставка. Уверете се, че Вашите имена, e-mail, телефон, адрес са попълнени правилно. Адрес за изпращане на доставката се използва адреса в PAYPAL освен ако не ме оведомите за друг адрес.След извършване на поръчката ще получите автоматично потвърждение на посочен от Вас e–mail адрес. От този момент заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение.В случай на невъзможност за изпълнение на част от поръчката или цялата поръчка, ще получите допълнителен уведомителен е-мейл.

Оформяне на поръчка:

Добавянето на продукт към Вашата “Количка” става чрез натискане на бутона със символ “ADD TO CARD”. След натискането му ще видите в лявата страна на страницата съдържанието на количката. По всяко време можете да премахнете продукт от количката за пазаруване, натискайки бутон с символ “Изтрий”.Моля прибавяйте семена само от един сорт в количката.Когато сте готови с избора на продукти – можете да изпратите поръчката за изпълнение, като натиснете бутона „Потвърди“ . Веднага ще бъдете препратени към страницата в PAYPAL.За други начини на поръчване вижте раздел
‘ДРУГИ НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ’.

Цена на поръчката:

Крайната цена на поръчката се калкулира автоматично. Всички цени са в евро. Към цената на поръчката е добавена и цена за доставка. Не се начисляват никакви допълнителни / скрити такси или комисионни.

Начини на плащане:

За да пазарувате в този сайт трябва да сте регистрирани в WWW.PAYPAL.COM.За други начини на поръчване вижте раздел ‘ДРУГИ НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ’. или се свържете с мен по e-mail ([email protected]) или във фен страницата  www.facebook.com.

Срокове и доставка:

Доставката до посочен от Вас адрес в България ще бъде извършена в срок от 10-17 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката се извършва чрез български пощи.