Упражнения за секси бедра

43
Добави коментар
temi
temi

Какви упражнения са подходящи за стягане и оформяне на бедрата? Секси бедрата дават самоувереност за носене на къси поли и панталонки, рокли по тялото и тесни панталони. 5 супер упражнения за изваяни бедра.

Забравете за колебанията дали да тренирате интензивно бедрата си. Притесненията, че ще станат прекалено обемни и набити от упражненията са несериозни. Разбира се, не бива да прекалявате с тренировките за долната част на тялото и да похапвате охолно. Секси бедрата се постигат с постоянство, много движение и здравословно хранене.

Почти цялата предна част на бедрата е съставена от четириглавия бедрен мускул (квадрицепс), който е включва 4 различни мускула – rectus femoris, vastus medialis, vastus lateralis и vastus intermedius. Трите vastus мускула функционират като един и затова не могат да бъдат изолирани поотделно при фитнес тренировка. Въпреки това използването на разнообразни упражнения ще ви помогне за максимална стимулация на всички области на четириглавия мускул.

Ето 5 упражнения, които изпълнявани в комплекс, са идеалната тренировка за секси бедра:

 

 

Първо упражнения за секси бедра

Застанете с разкрачени крака, така че колената да са изнесени възможно най-встрани. Стегнете корема и изнесете дупето назад. Ръцете са изпънати встрани. Започнете да изпълнявате клекове, без да стигате до долу. Направете 10-15 повторения.

 

 

 

 

Второ упражнение за секси бедра

Изнесете левия крак изпънат встрани, а десният е свит в коляното и служи за опора. Дясната ръка е опряна на дясното коляно, а лявата държи левия глезен. Изпълнявайте пружиниращи движения, около 15-20. Сменете краката и изпълнете отново.

 

 

 

 

Трето упражнение за секси бедра

Легнете на пода странично, опирайки се на десния лакът. Десният крак е свит в коляното, а левият се повдига възможно най-високо. Направете 10-15 повторения. Сменете краката и изпълнете отново.

 

 

 

 

Четвърто упражнение за секси бедра

Седнете на пода. Повдигнете и изпънете десния крак, като се държите за пръстите на краката, а левият да остане свит в коляното, отново придържайки се за пръстите. Започнете да сменяте краката, за да се получи нещо като въртене на колело. Направете 15-20 повторения.

 

 

 

 

Пето упражнение за секси крака

Легнете на пода с изпънати крака и ръце. Едновременно повдигнете краката и ръцете, като се стремите да докосвате пръстите на краката с пръстите на ръцете. Направете 10-15 повторения.

24.11.2011/Биляна Божилова