И с т и н а т а _ Д н е с: Предсказанията на Ванга шокират с точността си

258
Добави коментар
arc-en-ciel
arc-en-ciel

Предсказанията на Ванга продължават да се сбъдват, Ванга е предсказала Втората световна война

Ванга е предсказала Втората световна война, перестройката в СССР, смъртта на принцеса Даяна и гибелта на подводницата „Курск“, пише РИА Новости.

Възможна Трета Световна Война Според руското електронно издание, Ванга дори е предсказала, че през 2008 г. ще бъде извършено покушение срещу четирима държавни ръководители, както и пламването на конфликт в Индустан.

Последните събития, според Ванга, биха могли да станат причина за началото на Трета световна война, която ще избухне през 2010 г. Но както и в Библията откриваме двойнствени пророчества за възможността или за война или за мир, така и Ванга очертава и мирния вариант за бъдещето.

Възможността за Мир и Благоденствие Не всички предсказания на Ванга подкрепят вероятността за Трета световна война. Според друго нейно изказване „След 2000 г. няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие“. Тези различия сочат, че бъдещата ни участ явно зависи от направеният избор от човечеството. Ето и няколко извадки от предсказанията й за светло бъдеще:

Как ще изглежда мирния свят По думите на Ванга, „През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне.“ Всъщност Ванга предсказва за свръх бързите влакове на магнитни възглавници, които учените разработват в момента. Или както тя се изразява, „влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето“. С тях хората ще достигат до всяка точка на земята за броени часове. Днес Вселенската Федерация за Мир, работи за осъществяване на точно такъв проект за световна магистрала и свързване на всички столици със свръхбързи влакове на магнитни възглавници.

Обединението на човечеството Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение. Това ще обедини чевечеството, като едно семейство и донесе мир и благодентвие, предсказва Ясновидката. „Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението.”

Месиянака личност ще пренасочи религиите Ванга пророкува сегашното егоистично разделение на религиите. „Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача.“ Вместо да спорят и враждуват помежду си религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месиянската личност, която ще дойде.

Миротворецът, който ще подпише вечния мир Също от нейните пророчества е ясно, че той идва като миротворец да установи мир за човечеството. Или, както тя се изразява, „Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата“. Ванга добавя: „Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос“.

Ванга завършваше така: „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” С други думи началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. Сатанинския свят вече ще започне да упада с издигането на новата култура на мир. Господството на земята ще бъде изцяло в Божиите ръце и авторитет, или както Библията казва, „Ново Небе и нова Земя”.

Нoстрадамус: Седемте знака за разпознаване на Месията Предсказанията на Нoстрадамус за този милениум (хилядолетие) също са свързани с появата на Месиянска личност. Той ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса; ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора. „Той ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)“. До 1991 година човечеството вече ще е чуло кой е Месията, но все още няма да иска да го приеме. Нострадамус казва дори неговото име. Той ще бъде нов религиозен лидер, който ще обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Където и да отиде той ще благославя семействата в големи масови сватби. Прочети още…