Полуфиналът в X Factor

61
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Във вторник, в седмицата на полуфинала в X Factor, участниците ще трябва да се справят с цели 3 песни, които ще докажат тяхната готовност да се борят за своето място на музикалната сцена.

Първата задача ще покаже борбата между менторите. Всеки от тях лично ще избере песен за своите участници, с която вярва че изпълнителят от неговата категория ще стигне до финала. Мария Илиева е единственият ментор, който остана без участници в своята категория. Въпреки това, тя остава част от журито и ще продължи да коментира изпълненията на останалите четирима финалисти.

Втората задача е посветена на магията на Бродуей. С това предизивикателство, освен певческите възможности, ще се изпитат и танцовите умения на финалистите. Всеки един от тях ще трябва да представи истински танцов спектакъл върху песни на АББА и Адел, както и мюзикълите „Коса“ и „Ах, този джаз“.

Ще чуем коментарите на хореографа на “X Factor” Милен Данков относно развитието на финалистите. Един от най-актуалните съвременни български танцьори и хореографи работи неотлъчно с участниците по време на цялото шоу и ще сподели своите наблюдения за уменията им на сцената.

В третата задача финалистите ще интерпретират известна песен по нов начин. Ще чуем „Grаnade“ на Бруно Марс, „Rolling In The Deep“ на Адел, „Wicked Game“ на Крис Айзък и дори „Черно море“ на Тодор Колев в различна и неочаквана версия. Ще разберем и кого смятат финалистите за свой най-голям конкурент за победата в “X Factor”.