Диетата на: Брадли Купър

5
Добави коментар
Dafne
Dafne

Брадли Купър. Или най-сексапилният популярен мъж тази година. Май няма смисъл да го представяме повече, а? След няколко съвсем прилични роли, сладникавият американец е на върха на кариерата си – през следващите 2 години очакваме минимум 5 филма с негово участие, в които си партнира с куп яки мадами и дори с Робърт де Ниро и основният си секси конкурент тази година Райън Гослинг.

След като накратко споделихме детайли от физическата подготовка на Брадли за участието му в екшъна The A-Team, няма как да пропуснем да обсъдим и диетата му. Защото, както може би вече знаете, отличната форма се постига със строг баланс между храненето, тренировките и почивката.

Ето и хранителната стратегия на Купър:

Диетата

Звездата от The Hangover не брои калории. Той изключва 3 основни хранителни компонента от режима си: захар, брашно и сол. „Белите отрови“, както сам посочва актьорът в свое интервю, присъстват в голяма част от любимите му храни и пълният отказ от тях бил далеч по-успешен подход от умерената им консумация. На която Брадли просто не е способен 🙂

Nim DietТой се шегува, че толкова обича сандвичи с всичко възможно в тях, че ги замествал със зрънца грозде, разрязани на половина и запълнени с бадем… Шегаджия!

Господин Чаровник наистина спазвал строг нисковъглехидратен режим с умерено към високо мазнинно съдържание, който и до днес нарича „депресиращата диета“. Основната й идея е рестрикцията на определени храни да доведе до сериозно редуциране на подкожните мазнини, за да може актьорът да демонстрира максимално релефната си мускулатура. Е, резултатът е налице, включително в най-капризната зона – коремната преса.

Сега Купър не пропуска да отбележи, че 6-те месеца диета и здрави тренировки доста са променили начина му на живот. Резултатите са го мотивирали да обръща повече внимание на физическата си активност и храненето си, а и предпочита да поддържа формата си, за да не му се налага повече да следва крайни режими. Съвсем правилно!