Защитни холограмни стикери

3
Добави коментар
hollonia
hollonia

За да защитите и утвърдите Вашия продукт.

Холограмните стикери се използват за защита срещу фалшификации и нечестни рекламации. Притежават уникални оптични свойства и е невъзможно да бъдат копирани. Те са ключов момент в борбата с пиратството. Потребителите възприемат по-висока стойност за продукти, защитени с холограми. Освен, че могат да бъдат красиво допълнение, холограмните стикери говорят за грижа за качеството на Вашия продукт.

Прочети повече …

 

Печат на стикери – Стикерите са предназначени за  залепване върху различни повърхности: картон, стъкло, дърво, метал. Печатът, който използваме има висока устойчивост към механично износване, разтворители, високи температури, избелващи и други агресивни вещества.

Извършваме едноцветен и двуцветен печат върху холограмни стикери с готов дизайн с различни размери.Това е подходящ начин да създадете свой персонален холограмен стикер за кратко време на ниска цена. Холограмните стикери са двуслойни, водоустойчиви. Ако залепеният стикер бъде отлепен  дори частично, слоевете се нарушават и опита за отлепване се вижда ясно.

Извършваме едноцветен и пълноцветен печат върху саморазрушаващи стикери с различни размери. Надеждното залепване на тези стикери върху всякаква повърхност ги прави много подходящи за защита и идентификация /баркод, инвентарен номер,сериен номер/ на стоки, oпаковки и оборудване, подложени на продължителна експлоатация или транспортиране. Подходящи за гаранционни стикери.
Прочети повече

Отпечатваме едноцветни и пълноцветни самозалепващи се хартиени етикети. Основата може да бъде в различни цветове – бяло, жълто, и т.н. , silver материал .
Прочети повече