Любо Нейков агент на МВР

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Комикът Любо Нейков не е никакъв актьор, а агент на МВР. Причината да бъде заподозрян в това е стикерът на черния му джип.
На въпросното картонче пише следното: “Столична дирекция на полицията, 05 РУ СДВР, паркирал по служба – на основание по чл. 176, автомобил BMW x5, ДК № СА 7272РВ” , твърди „България днес“

Върху скандалния стикер лежи и подписът на начлника на 5-то районно към СДВР – София. Картончето дава правото на Нейков да паркира, където си поиска, без да бъде обезпокояван, че паяк може да я вдигне.

Проверка на “България днес” по случая в пресцентъра на МВР, обаче удря на камък, защото от там категорично отричат актьорът от “Комиците” и сериала “Столичани в повече” да има нещо общо с тях.

“Ако си полицай, нямаш право да се занимаваш с каквато й да било паралелна дейност. Ако Любо Нейков е артист, няма как да бъде полицай”, категорични са от полицейското ведомство по случая. От там допълват още, че едва ли шефът на 5-то районно е толкова голям фен на Нейков, че да си сложи подписа под съмнителния стикер. Най-вероятно това е поредният кьорфишек на комика./БЛИЦ