Галена изчервява фенове с неудобни въпроси на сцената на The Cotton Club

11
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Звездата влезе и в ролята на сватовница, давайки своята благословия на няколко влюбени двойки!

През изминалaта вечер Галена подари един горещ и незабравим музикален празник на всички свои почитатели в звездния The Cotton Club в столицата, а фиестата продължи до ранни зори. Само преди броени дни, кралицата на попфолка пусна новия си албум, озаглавен „Аз“, и както личи той ще бъде музикалната изповед на Галена за 2011 година. Звездата представи част от новите си песни, които бяха възнаградени с бурни аплодисменти – дуета с рапъра Кристо „Създай игра“ и „След раздялата“.

Най-желаното парче на вечерта обаче, и този път бе актуалният хит на фолк-фурията с Гъмзата – „Неудобни въпроси“, което завладя всички дискотеки в страната и с право може да се нарече хита на есента. Закачливият текст отново бе приет с въодушевление и бурни емоции от стотиците фенове, които припяваха в едно с Галена и наскачаха по масите с първите ритми на песента. Освен че изпълни на няколко пъти хита на вечерта, Галена не изневери на стила си и влезе в диалог с купонджиите със своите неудобни въпроси.

Изкусителката буквално изчерви до уши феновете с неприличните си провокации и не се поколеба да спретне имповизирано интервю с няколко двойки на сцената. Наред с въпросите – какво криеш под блузката си, мила? и така ли си се родила?, звездата взриви публиката с неподражаемия си автохумор добавяйки: „Е, пък аз сама съм си ги платила“…. Оказа се, че Галена е и умела сватовница, тъй като успя да запали искрата между една от красивите рожденички на вечерта – хостесата на The Cotton Club и най-добрият й приятел.

 

Друга дама пък, която само преди ден бе получила годежен пръстен от своя любим, получи благословията на певицата и обещанието, че ще пее на бъдещата сватба. С мощни възгласи и разлюляващи танци купона продължи с песни като „DJ-ят ме издаде“, „Тихо ми пази“ и „Да ти го дам ли“. Галена за пореден път направи най-запомнящото се шоу в нощна София, за което ще се говори дълго.