Проверка на сметки, данъци и осигуровки онлайн.

1
Добави коментар
Proverka
Proverka

Посредством този сайт, лесно може да проверите сметките си за ток, вода, парно, газ, телефон, данъци, здравни осигуровки, GPS разписанията на градския транспорт в София, разписанията на БДЖ, разписанията на маршрутките в София и Пловдив, прогнозата за времето, програмата на телевизията, програмата на кината, и още много други.

Структура на сайта:

Към настоящия момент главните категориите за проверка, са пет основни, те са съответно: сметки, транспорт, осигуровки, данъци, и една наречена „Други проверки“.

Всяка една от тези категории има свои подкатегории, които може да видите в списъкът по-доло, като за всяка една съм направил кратко описание какво представлява.

Списъкът на подкатегориите към сметки са:
Проверка на ток – посредством линковете дадени на тази страница, може да направите проверка, на сметките си за електрическа енергия към: ЧЕЗ, EON и EVN.

Проверка на сметка за вода – посредством дадените линкове, може да проверите сметките си за вода в: София, Пловдив, Бургаз, Варна, Видин, Шумен, Плевен, Сливен, Велико Търново, Перник, Русе, Търговище, Добрич, Хасково, Стара Загора, Ямбол, Габрово, Враца, Разград, Монтана и Свищов.

Топлофикация – посредством линковете дадени на тази страница, може да направите проверка на сметките си за, топлата вода и парно в: София, Пловдив, Бургаз, Варна, Враца, Русе, Плевен, Перник и Сливен.

Проверка на сметка за газ – посредством линковете дадени на тази страница, може абонатите на Овергаз да проверят сметките си за газ.

Проверка на сметка за телефон – посредством линковете дадени на тази страница, може да проверите задълженията си за телефон и GSM за абонати на M-tel, Globul и Vivacom.

Списъкът на подкатегориите към транспорт са:
Градски транспорт София – тук главно съм акцентирал, на проверките за разписания на градския транспорт посредством gps-skgt, или така наричаните от мен GPS разписания.

БДЖ – тук съм дал линк, към страницата на Български Държавни Железници от която могат да се проверят разписанията на влаковете.

Градски транспорт Пловдив – на тази страница има линкове към сайта на градския транспорт в Пловдив, от която могат да се проверят разписанията на транспорта в града.

Маршрутки – от тази страница може посредством линковете, който съм дал, да видите разписанията на маршрутните таксита в София и Пловдив, както и техните маршрути.

Списъкът на подкатегориите към осигуровки са:
Здравни осигуровки – посредством линка който съм дал, може да направите проверка, на здравните си осигуровки от сайта на НАП.

Справка за социално осигуряване – на тази страница посредством линковете които съм дал, към сайта на НАП може да направите проверка за социално осигуряване.

Списъкът на подкатегориите към Данъци са:
НАП – от тази страница посредством линковете които съм дал, може да влезнете в страницата с Електронни услуги на НАП, от където да направите голям брой проверки.
От същата страница може чрез линковете които съм дал, да посетите главната страница на Национална агенция за приходите.

Местни данъци и такси – на тази страница съм дал, линкове към сайтовете на:
:Столичната община.
:Пловдив – местни данъци и такси.
:Велико Търново – местни данъци и такси.
:Стара Загора – местни данъци и такси.
:Габрово – местни данъци и такси.
:Пазарджик – местни данъци и такси.
:Сливен – местни данъци и такси.

Списъкът на подкатегориите към „Други проверки“ са:
Прогноза за времето – на тази страница ще намерите линк, към един много добър сайт от който може да направите проверка на прогнозата за времето.

Тв програма – посредством линковете който съм дал на тази страница, може да направите проверка на програмата за телевизията.

Кино програма – от линковете които ще намерите на тази страница, може да проверите програмата на кината в множество градове от страната.

Проверка на лични документи – чрез линковете които съм дал на тази страница, може да направите проверка за валидност на документи за самоличност.

Проверка на задължения по фиш – от линковете дадени на тази страница може да проверите, задълженията си по фиш които МВР ви е наложило.

Тото проверка – посредством линковете дадени на тази страница, може да направите проверка на Тото 2 6/49, Тото 2 6/42, Тото 2 5/35.

Цели на сайта:

Сайта има за цел да обедини в себе си, всички проверки които могат да се извършват онлайн.

Историята на сайта:

Сайта за проверки е пуснат онлайн на 01.12.2011г.

Самото му изграждане, след изясняване на дизайна, неговото съдържание и структура, отне няколко часа.

Идеята за създаването на Proverka.eu, започва още преди 3 години, когато си представих, колко по-лесно би ми било, да правя, своите най-чести проверки по интернет на едно единствено място, вместо да обикалям, десетки сайтове за тази цел.

С времето тази идея, започна да се избистря в съзнанието ми, като започнах да си представям как би трябвало да изглежда сайта, и каква структура на съдържанието би била, най-удобна за неговото удобно и лесно използване.

С развиването и увеличаването, на възможностите за проверка през интернет, в мен все повече се изясняваше, какви категории трябва да има сайта.

Видът на сайта, който виждате в момента не е краен и тепърва предстой да се развива.

Ако сайта за ви е бил от полза, ще ви бъда благодарен да гласувате за него, по социалните мрежи, посредством бутоните за тази цел, намиращи се точно над този текст.