Упражнения по стил за бременни: Бионсе » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Напоследък все повече звезди станаха майки или очакват своето първородно детенце. Една от тях е Бионсе, предизвикваща всеобщо внимание с бременността си, по време на която стана още по-енергична и активна в инициативите си. Смуглата красавица се появява по светски събития, списания, пуска нови хитови парчета, промотира свой парфюм на пазара и дори представи собствена колекция.

Като една от най-бляскавите и впечатляващи дами в шоубизнеса, Бионсе продължава да бъде все така елегантна. Певицата бе обявена за най-стилната бъдеща майка в света, според допитване на британски сайт. Изпълнителката за миг не се отказа от сексапилните високи токчета и грабващите окото облекла и аксесоари.

Това ни предизвика, да разгледаме по-обстойно стила на Бионсе по време на бременността, защото много бъдещи майки се страхуват да изразят себе си в този специален за тях период. А, не трябва да бъде така, защото няма нищо по-хубаво от това да покажеш на всички колко си красива, докато ти се случва най-голямото чудо на света!

Блясък и усмивка

В началото на своята бременност, изпълнителката често залагаше на бляскави материи обшити с пайети. Тя не се страхува да привлича вниманието с открояващи се тоалети като синята мини рокля на представянето на парфюма си „Pulse“ или черния гащеризон, с който беше на представянето на колекцията си „House of Dereon“ по време на Седмицата на модата в Лондон. Ефектът на този тип облекла, е че те грабват вниманието с блясъка си и ако изберете правилен модел, чудесно може да прикриете заоблените форми.

Елегантно мамче

По време на светски мероприятия Бионсе също е неутразима. Докато коремчето й още не беше нараснало, тя не се притесняваше да залага на светли и ярки цветове. Винаги съобразяваше кройката на официалните рокли – свободна, но задължително сексапилна. С напредване на месеците е добре да избирате по-тъмни нюанси, както прави певицата. За сметка на това, тя гордо подчертава пищен бюст с модели, акцентиращи на деколтето. Не се страхувайте да бъдете секси, точно като чаровната звезда!

Бионсе в ежедневието

Изключително интересни попадения има и в ежедневния стайлинг на бъдещата майка. Тя избира кокетно, удобно или предизвикателно излъчване. Подходящи за бременността са роклите с висока талия, които подчертават бюста и падат свободно надолу или кройките тип балон. Бионсе понякога е забелязвана с много комфортни дрехи, като клин комбиниран с бяла широка риза и боти с връзки, които са много модерни за този сезон. Когато иска да е неутразима, звездата гордо слага мини рокля и спечелва всички овации.

Тайната на аксесоарите

Като един виден любител на аксесоарите, певицата не се разделя с тях и по време на бременността. Нещо повече – тя използва функционалността им да привличат вниманието, там където ти желаеш. Бионсе често завършва силуета си с ефектни шалове, обагрени с атрактивни принтове като точки и леопард. Красивата половинка на Джей Зи не се разделя с големите тъмни слънчеви очила и обемната чанта. Естествено тя не се отказва и от високите токчета, защото те са част от нейния звезден стил.

Автор: Делица Цонева