Футболни залози онлайн | Prognozi365.com – Футболни Прогнози

43
Добави коментар
stoian32
stoian32

Хазартната онлайн индустрия се развива с невероятно бързи темпове и към настоящия момент се е превърнала в един от най- доходоносните бизнеси по цял свят. В следствие на това през последните няколко години броят на онлайн букмейкърите също нарства прогресивно. Едни от най- предпочитаните залагания в интернет са залозите на футболни мачове, които са широко разпространени сред всички любители на играта. Ето защо почти всички букмейкърски къщи предлагат огромно разнообразие на футболни залози от водещите лиги и първенства, а също и от не толкова важните турнири от световния футбол. Едно от най- големите предимства на футболните онлайн залози е, че имате възможност да залагате на всичко до последната минута. Другият фактор който прави онлайн залозите на футбол така популярни са атрактивните бонуси които букмейкърите раздават на своите клиенти.

Какво представляват футболните залози

Като при всеки друг залог и при футболните залагания се предоставя дадена сума пари на букмейкъра с прогнозиране за настъпване на определено събитие. Когато прогнозата ви се окаже вярна, букмейкърската къща ви връща обратно заложените пари и ви изплаща натрупаната печалба, размера на която зависи от коефициента на който е направен залога. Коефициентите са стойностите които отразяват вероятността дадено събитие да се случи. Колкото по- голяма е стойността на коефициента толкова по- малко вероятно е събитието да настъпи и колкото по- малка е стойността вероятността събитието са се случи е по- голяма. Когато пуснатият от вас залог излезе грешен, то букмейкърът задържа заложената сума пари.

Съвети за футболни залози онлайн

Ако наистина съществуваше сигурен начин за постигане на печалби от футболни залози, то бъдете сигурни, че всички любители на залозите на мачове щяха да се възползват от него. В света на залозите обаче, няма гаранция за печалба. Най- доброто средство за постигане на успех при футболните залози е събирането на подробна информация за срещата на която сте решили да заложите. Съществуват няколко основни съвета на които трябва да се обърне внимание, ако се стремите към печалба:

– Не залагайте на даден отбор само защото той се намира в листата ви на препочитани тимове, тъй като заради симпатията ви може да не прецените трезво възможностите му.

– Проучете добре мача на който сте решили да направите залог, защото може да има липсващи контузени играчи, или пък отборите да имат проблеми с нападението си и като цяло да не се намират в най- добрата си форма.

– Следете за конкретните качества на играчите от отбора на който ще залагате. Някои от футболните тимове се представят добре като домакини, а други пък играят силно на чужд терен.

– Не давайте пари за платени футболни прогнози, тъй като в интернет пространството можете да намерите достатъчно информация за всичко което ви интересува и тя е напълно безплатна.

– Изберете букмейкър/и които да предлагат залози за първенствата на които сте любители, сравнете предлаганите коефициенти и разнообразието от футболни събития.

Добрата футболна прогноза, съчетана с подходящата система и перфектната стратегия увеличават шансовете ви да постигнете успех и да печелите пари от футболни залози. Най- важният съвет който можем да ви дадем е да не залагате повече пари отколкото можете да си позволите, защото това не е начина да спечелите а само най- вероятно ще осигурите по- голяма печалба за букмейкърската къща.