Идеи за коледни подаръци

2
Добави коментар
guagua
guagua

Празникът все повече наближава, а с него и любимото разменяне на подаръци. Кой не обича да получава хубави и мечтани нещица? Понякога обаче предколедното пазаруване, което трябва да е приятно и да носи весело настроение и позититвни емоции, се превръща в истинско бреме – защото не знаем какъв подарък да изберем. Всяка година ни е все по-трудно да открием онова идеално нещо, което точно ще отговаря на интересите и индивидуалността на нашите близки. Затова ви даваме някои полезни идеи, за да се ориентирате и да направите избора по-лесен.

За татко

Любимият ви мъж има нужда от много неща, но точно сега всички те са изскочили от ума ви? Вече сте му подарявали всичко, за което може да се сетите и идеите ви са изчерпани? Ние ви подсещаме какво може да изберете тази година:

– Хубава книга (тя е актуален подарък винаги и за всеки)

– Нов компютър или необходим аксесоар за него

– Нов телефон

– Mp3 плейър или нова музикална уредба за колата

– Аксесоар за колата (мъжете са луди по всичко, свързано с автомобила им)

– Дреха (панталон, риза, пуловер, яке, вратовръзка, хубаво бельо)

– Часовник

– Портфейл или колан

– Парфюм или друг тип козметика

– Електрическа самобръсначка

– Аксесоар, свързан със специално хоби или интереси (например футболна топка, фотоапарат, скок с бънджи, екипировка за даден спорт, принадлежности за риболов, куфарче за покер и т.н.)

– Машина за домашна бира (за домашен хляб или кисело мляко)

– Аксесоари за вино или комплект хубави чаши(например хубава гарафа)

– Мечтано пътуване

– Романтична вечеря с нещо любимо за хапване, проготвено от вас

– Мъжко парти (вечер само за него и приятелите му – с бира, карти, изкушения за хапване и футбол, ще ви бъде особено благодарен)

– Абонамент за любимо списание, вестник или за кино и театрални билети

– Абонамент за фитнес, за масаж

За мама

Обикновено се твърди, че мъжете трудно избират правилните подаръци и половинките им винаги са недоволни. Най-важното, което трябва да имате предвид, избирайки подарък за любимата си, е нейната индивидуалност и вкуса й. По-добре тактично я поразпитайте какво желае или излезте заедно по магазините, отколкото да експериментирате. Всяка жена, дори и от скромност да твърди обратното, винаги има наум поне 5 неща, които страстно желае на момента. И, противно на битуващото мнение, дамите се захласват не само по материалните глезотии, а най-вече по жестовете и специалното внимание от страна на партньорите им – романтична вечер само за вас, хубав театър или кино, мил комплимент, искрен разговор. При нужда не се колебайте да се допитате до близка приятелка. Ето и нашите предложения:

– Козметика, за която отдавана мечтае (хубав крем за лице например, за който все не намира средства)

– Парфюм (една жена никога няма достатъчно парфюми)

– Дреха (нека бъде нещо по неин избор, това е сфера, в която не бива да гадаете)

– Пакет козметични процедури (масаж и други удоволствия например)

– Хубава книга

– Лаптоп или нетбук

–  Хубава готварска книга или мечтан домакински уред (внимание, с този тип подаръци, свързани с домакинството, трябва да сте много предпазливи, защото не всяка жена би се зарадвала; някои дами не са страстни готвачки и домакини и могат да се обидят и почувстват пренебрегнати)

– Изискан сервиз за кафе или вино

– Хубаво бижу (колие, обици, гривна, а защо не и цял комплект)

– Шал

– Изискано бельо (прекрасен подарък за всяка жена, който ще я накара да се почувства специално)

– Часовник

– Дигитална рамка с ваши общи снимки

– Комплект за правене на домашен педикюр и маникюр

– Изискана кутия бонбони (тя никога не е излишна)

– Любим музикален диск или DVD диск с филм, който тя много обича

– Билети за театър, кино или концерт

– Мечтано пътуване

– Романтична вечеря-изненада (изведете дамата си навън или пък вие сгответе нещо вкъщи, запалете свещи, отпуснете се и си изкарайте хубаво)

– Специален албум със семейни снимки, изработен от детенцето с помощта на тати.

За детенцето

Най-вероятно малчуганът ви вече е написал дългото си писмо до Дядо Коледа и не само, че имате идеи за подаръци, но и се чудите как ще смогнете с многото желания. Все пак и ние ви предлагаме някои варианти:

–  Хубава книжка (защо не някоя класика или пък детска енциклопедия)

– Нови дрешки или обувки

– Желана играчка (лего, ролери, колело, топка за игра, комплект любими кукли или друга актуална в момента играчка – зависи от възрастта, пола и интересите на детенцето ви)

– Мечтан ден, който да прекарате заедно (например в зоопарка, на кино, на куклен театър, на концерт)

– Коледно парти с приятелчета (може да организирате на детенцето си празненство, на което да се забавлява с връстници)

– Нещо любимо за хапване, което мама и тати да приготвят с много любов

– Нова раничка за училище

– Нов несесер за училище

– Хубави боички за рисуване

– Глина

– Домашен любимец

– Техника (внимавайте да не разглезите детето си с твърде много модерни технически нововъведения; хубавата книжка, например, винаги е за предпочитане пред компютърната игра)

– Обзавеждане за детската стая

– Уроци по нещо, което детето желае, но без да го принуждавате, нека те му доставят удоволствие (някакъв спорт, рисуване, пеене, балет или каквото и да е друго)

Всички обичаме подаръците, но понякога забравяме от какво всъщност имат нужда близките ни – от любов, внимание и разбиране. Каквото и да подарите на любимите хора, колкото и да струва то, не забравяйте най-важното – подарете им себе си и времето си, за да прекарате наистина незабравими празници.

К   О   Н   К   У   Р   С

„Какви са вашите идеи за подаръци на близките ви хора?“ Отговорете на въпроса и участвайте в нашия конкурс. Напишете вашия отговор като коментар под статията в сайта ни. За целта трябва да имате регистрация в нашия сайт.

Срокът за участие е една седмица – от днес в 10 ч. до следващия вторник в 10 ч.

Участвайте и може да спечелите 1 час забавление за детето си в детски център Gymboree или книга „Игри за природата и числата“ от издателство Клевър Бук . Победителите от седмичните ни конкурси очаквайте една седмица след приключването на конкурса или две седмици след началото като коментар от администратора на сайта под статията. Успех!