sex shop,секс магазин,sexshop,сексшоп

1
Добави коментар
maxymax
maxymax

1. ПРОБЛЕМ С ЕРЕКЦИЯТА или т.нар. Еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция е нарушение на сексуалната функция на мъжа, която се изразя в невъзможност за постигане или поддържане на ерекцията на пениса, необходима за нормалното протичане на половия акт. Думата импотентност или импотенция може да описва и други проблеми, касаещи половия акт и репродукцията като липса на сексуално желание или проблеми с еякулацията или оргазма.

1. Как настъпва ерекцията?

За да се осъществи половият акт, пенисът трябва да е в състояние на ерекция, която се постига изцяло чрез изпълване на пещеристите му тела и гъбестото тяло с кръв.

При сексуална стимулация, под действието на парасимпатиковия тонус настъпва активно кръвонапълване (хиперемия) в съдовете на пениса, кавернозните тела и гъбестото тяло. Настаналата възбуда в половите центрове на хипоталамуса и лимбичната система се предава по гръбначния мозък до половия член, където се отделя азотен окис. Той предизвиква релаксация на гладката мускулатура. В артериите на пениса се намират особени уплътнения, т.нар. възглавнички на Ебнер. Те се отпускат и отварят път за обилно нахлуване на кръв в кавернозните тела.

2. Симптоми на еректилната дисфункция

* Не напълно достигната ерекция, т.е. половият член е твърде мек за нормално протичане на копулацията.

* Ерекция, която трае кратко

* Невъзможност за постигане на ерекция.

Тези симптоми могат да възникнат всеки път, когато се стигне до полов акт, или само някои пъти.
За да нямате тези проблеми в днешно време се предлагат хапчета на билкова основа VITA GRA- спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

Забравете за проблемите с ерекцията,използвайте ВитаГра….

Начин на употреба:
Вземете едно или две хапчета с малко течност 40 минути преди полов акт.

тагове: проблем с ерекцията,не ми става,еректилна дисфункция,ерекция хапчета

или го двземи от град Варна адрес Ул. „Преслав 28“ и „Марко Балабанов 5“

 

2. Преждевременната еякулация (Свършвате много бързо?)

Преждевременна е тази еякулация, която настъпва изключително бързо и неконтролирано. С други думи – еякулацията настъпва преди желания от мъжа момент. Това може да се случи още по време на любовната игра или няколко секунди след началото на половия акт. Ранната еякулация може да нанесе сериозна психологическа травма на мъжа.
Около 1 от 5 мъже имат проблеми с неконтролирана или преждевременна еякулация в даден момент от живота. Ако този проблем се наблюдава често, то той влияе негативно сексуалното удоволствие и на двамата партньори; преждевременната еякулация може да бъде медицински проблем.
Има няколко фактора, които може би допринасят за преждевременната еякулация. Някои физиологични проблеми – като стрес, депресия и други фактори, влияещи върху умственото и емоционално здраве, могат да влошат състоянието. Въпреки това, напоследък се събраха много данни, че редица биологични фактори предразполагат някои мъже повече от други.

Симптоми

Най-важните симптоми на преждевременната еякулация са:

• Неконтролируема еякулация, която настъпва лесно след слаба сексуална стимулация

• Понижено сексуално удоволствие поради лошия контрол върху еякулацията

• Чувство на вина и притеснение

За да избегнете неудобството от бързата еякулация(бързото свършване) ви предлагаме един невероятен продукт,създаден специално за Вас мъже,за да запазите самочувствието си в леглото.
Love power spray е бързодействащ спрей за мъже, допълнително обогатен с витамин Е, предназначен за забавяне на еякулацията.Безвреден ,без аромат и мирис.

Начин на употреба :
Малко количество от Спрея се впръсква върху главичката на пениса,няколко минути преди полов акт.
Забравете за проблемите с бързото свършване с Love power spray

тагове : бързо свършвам,проблем с преждевременната еякулация,преждевременна еякулация,как да издържам повече време

или го двземи от град Варна адрес Ул. „Преслав 28“ и „Марко Балабанов 5“

 

3. Потентност?!?

Причината може да e психогеннa (депресия, стрес, тревога, натрапчиви мисли), но може да е и заболяване, за което дори не подозирате: диабет, високо кръвно налягане или сърдечно-съдови проблеми.
При смущения в ерекцията или липса на сексуално желание е необходимо да се отнесете към проблема с цялата му сериозност и да се обърнете към специалист-уролог.
За развитието на проблема спомага и нездравословният начин на живот: недостатъчна физическа активност, тютюнопушене, алкохол, употреба на стероиди, неправилно хранене, недоспиване. Медикаменти от групата на антидепресантите или средства, понижаващи кръвното налягане също могат да доведат до загуба на потентността. Други лекарства могат да доведат до липса на еякулация или отсъствие на сексуално желание.
Няма нито един мъж, който да не се интересува от равнището на своята сексуална активност. Какво е то: нормално, високо или понижено? Ако организмът работи като часовник, а удовлетвореността е ниска, най-вероятно върхът на сексуалната активност още не е настъпил. Мнозина дилетанти са убедени, че проблемите с потентността са свързани само с половия член. На практика нещата са много по-сложни. Еректилната дисфункция не е болест, а усложнение на съществуващи заболявания. Няма такъв случай, когато абсолютно здрав човек изведнъж да е станал импотентен. Върху мъжката сила се отразява всичко, което става в организма: хормоналните колебания, нарушенията в кръвотока, смущенията в работата на нервната система, психологическите проблеми. Смята се, че основната причина за влошаване на потентността при мъжете до 40 години се крие в психиката, а след тази възраст – в съдовете.
Какво може да отслаби мъжката сила? Първото и най-главно, това е нередовният полов живот, особено след 30 години. Както и всички останали органи, половите също се нуждаят от „тренировка“.
Втори, не по-малко важен фактор, влияещ отрицателно на мъжката сила, са нееднократните инфекции, предаващи се по полов път – като гонореята и сифилиса. Още един неблагоприятен фактор са недоизлекуваните или неправилно лекуваните заболявания на мъжките полови органи: уретрит, простатит, везикулит, орхит и т.н.
за да се чувствате наистина истински мъж и тигър в леглото има едни тайни -хапчета на билкова основа наречени SEXAVIT
„SEXAVIT“ са хапчета за мъжка потентност,подобряват ерекцията,увеличават нивото на сперма в тялото,и действат като витамини за мъжката полова система.

Начин на употреба:

Приемат се по две капсули два пъти на ден с малко течност

тагове: Потентност,не ми става,ерекция,проблем с ерекцията,хапчета за ерекция,

или го двземи от град Варна адрес Ул. „Преслав 28“ и „Марко Балабанов 5“

 

<< обратно