Какво мъжете не знаят за жените?

1
Добави коментар
FramarMedia
FramarMedia

Ако сте решили да спазвате максимата “ Животът е кратък, да го изживеем максимално“, не бива да пропускат следващите категории жени, които всеки себеуважаващ се мъж трябва да забие.

Жена на настроенията

Този тип жени можем също така да наречем ;“ никой не ме заговаря“. Обикновено тези жени са жестоко красиви с черна коса, стегнатото тяло и страхотните зелени очи, които ни карат да се изгубим. Такъв поглед би накарал и най-тренирания „играч“ да омекне.

images (24).jpg (5.24 KiB) Прегледано 931 пъти

Как да я спечелим:

Ако вече сте открили такава жена ще ви е нужно голямо търпение и цялото спокойствие на света. За препоръчване е да използвате „огледалната“ техника,но да се държите като нея е малко рисковано, защото никой не обича да бъде имитиран. Още по-рисковано би било да се направите и на малко по-срамежлив, но това е на ваша глава.

Златотърсачката

Това е най-често срещания тип жени, тях можете да ги откриете на всякъде. Те ще ви посрещнат с въпроса : „Какво? Нямаш Ферари и си позволяваш да говориш още с мен?“. Проблема при тях е, че не се задоволяват с нищо, нито с пари, нито с бижута, с нищо.

images (23).jpg (6.71 KiB) Прегледано 931 пъти

Какво трябва да знаете за тези жени: те не приемат какъв да е годежен пръстен, той трябва да е достатъчно голям за да задави лъв. Но за съжаление, ако вие не сте дебел, мазен и плешив чичко, няма как да спечелите сърцето на такава дама, но пък можете да опитате.Ако все пак не искате брак със съответната мадама, а просто една добре прекарана нощ. И тя, като всички, има нужда от някой, който да я накара да крещи по цяла нощ. Просто атакувайте!

По-възрастната

samouverena.jpg (6.35 KiB) Прегледано 931 пъти

Представете си сред морето от неосъзнати двадесетгодишни мацки да срещнете една добре сложена тридесет и нещо годишна жена. Тя е много добре поддържана жена и изглежда потресаващо въпреки възрастта си, но зад годините и се крие и завиден опит, което я прави интересен обект за вас.

За да спечелите тази дама ви трябва мнооооого увереност. Абстрахирайте се от възрастовата граница, и се въоръжете с всякакви техники, защото тя ще ви посрещне по начин “ ти не знаеш как да ме удържиш“, убедете я, че не е права, а после ѝ го докажете.

Срамежливата

изтеглен файл (4).jpg (5.77 KiB) Прегледано 929 пъти

Не се предполага, че най-готината мацка, която сте си избрали, ще бъде срамежлива, но все пак такива ситуации се случват. Не, не само по филмите. Проблемът при тях е, че почти никога няма да ги намерите сами. Винаги са обградени от някаква компания, защото са прекалено притеснителни да излязат сами.Най-важното е да се отървете от нейното обкръжение, за да може да останете сами. След това трябва да осъзнаете, че тя всъщност е нежно същество, така че гледайте да не я нараните. Добре би било да стартирате отначало само с приятелство, но пък от друга страна вие се интересувате от тялото, а не от душата ѝ. Знайте само, че всяка жена е уникална сама по себе си. Затова тези съвети може и да не ви помогнат, тъй като става въпрос за по-големи групи. Единствено и само вашата креативност, въобръжение и ум могат да ви помогнат, когато искате определена жена. Успех!