Адреналинката Яна – танц с бебе

10
Добави коментар
did90
did90

На 22 адреналинката Яна  очаква предизвикателството на живота си. Малкото бебе вече расте в нея. Какво иска да бъде и как вижда бъдещето, слънчевото момиче разкрива пред Story

Яна сияе от щастие. Бременна е и това е всичко, което я вълнува. Не се интересуваот това как ще продължи кариерата й, дали после тялото й ще изглежда секси и как ще стои на екрана. „Това, което ми предстои, ми е непознато и нямам търпение да се случи. Искам да раждам вече…Откакто разбрах, че съм бременна, се чувствам горда със себе си“, щастливо бъбри Яна.  Не крие, че е бременна, както правят някои майки от суеверие. „Чувала съм, че не трябва да се крият такива неща. До третия месец не трябва да казваш, за да не те урочасат, но след това не трябва да криеш, за да може бебчето да е здраво“, коментира тя.

Макар че няма търпение да роди, Яна ще трябва да поизчака, защото е едва в третия месец. Щастливото събитие я сполетяло съвсем неочаквано. „Разбрах, че съм бременна в края на втория месец. В един момент започна да ми се гади от алкохол, от задимени пространства, да ми наедряват гърдите и естествено, веднага си направих тест за бременност. Стана ясно, че вече съм в напреднала бременност.“

Яна и Ивайло, с когото са заедно от две години, искали да имат бебе, но решили да започнат да работят върху въпроса следващото лято. Тогава приключвал договорът на Яна с „Господари на ефира“. „Нито аз, нито Ивайло сме предполагали, че ще се случи сега. Бебето дойде съвсем неочаквано и за двамата. Дори се чудехме кога ли е станало.“ След като Яна се върнала назад във времето и започнала да изчислява, установила кога е създадено детето им. „Станало е на морето, в Лозенец. Атмосферата беше много приятна, явно добре сме си почивали“, смее се тя.

Обикновено мъжете по-трудно възприемат подобни новини. Как реагира Ивайло, когато Яна му съобщава за събитието? „Казах му по телефона, защото не беше в България. Много обича да кара мотори и точно по това време се намираше на една мотописта в Хърватска. В първия момент беше шашнат, помълча известно време и после започна да се чуди кога и как е станало… След това ми каза, че е с мен, каквото и да реша. Явно се е почувствал виновен, че бременността може да ми попречи на кариерата. Малко по-късно ми се обади и ми каза, че не може да се концентрира и ще спре да кара мотор.“ Ех, тези мъже!  Радост, гордост, паника – всичко се смесва и ги зашеметява като силно шампанско. Но им е простено, защото от тук нататък предстоят много отговорности и всъщност изцяло нов живот. А Яна е повече от доволна. Представяла си е именно Ивайло като баща на детето си. „От всички мъже, с които съм била, смятам, че той притежава комплекса от качества да бъде баща – много е отговорен, на 31 години е, не е малък… Разликата ни е девет години. Освен това е работохолик и много обича деца. Да не говорим, че усещах как бащинският му инстинкт се появява.“ С Ивайло се запознават точно преди две години, когато той решава окончателно да се завърне в България. Преди това учи и работи като дизайнер на облекло в Лондон и си идва тук само за кратко. Сега си прави ателие и смята да започне работа като дизайнер и тук.

А сватба ще има ли? „По принцип би било добре да има сватба, защото аз много искам да се видя като булка, той също държи на тези неща. Още не е ясно кога. Но най-вероятно, след като родя, защото не искам да съм бременна булка.“ А какво ще прави Яна с кариерата си, след като в момента има друг приоритет?„Ще се снимам в „Господари на ефира“ още известно време, докато се чувствам добре. В един момент ще трябва да се отдам на детенцето, може би това ще е около година, след това ще се върна на екрана, ако имам добри предложения, защото този бизнес определено ми харесва. Искам и да стана треньор по художествена гимнастика – това уча в спортната академия. Ще видим“ – опитва се да планира бъдещето тя. Майчинството я връща и назад във времето. Започва да танцува като адреналинка в „Господари на ефира“, когато е на 18. Това са най-хубавите й години. Сега вече се чувства по-зряла и иска да се развива. Вече се е запознала със своята заместничка в „Господари на ефира“, която много харесала. Новата адреналинка е отново руса, освен това е професионална танцьорка. Не е позната от други предавания, но пък се е снимала в много филми. Що се отнася до танците, в момента самата Яна разчита на трикове. Цялата хореография е съобразена със състоянието й. Малкото същество ще се появи в края на май, очертава се да е зодия Телец. Полът му още е неизвестен, въпреки че Яна си има теория: „Виждам се с малко, много палаво момченце.“ Едно е сигурно – когато намериш подходящия баща, когото обичаш и  когото си открила като душевната ти половинка, има голяма вероятност плодът на вашата любов да се появи дори по-рано от предвиденото.

Илияна Йордановасн. Лилия Йотова; личен архив

В брой 51 на Story можете да прочетете още: