Палави фенки “объркаха пътя” с Борис Дали на участие в Club Playhouse

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

„Мистър МГУ 2011“ поливаше титлата, спечелена същата вечер, а гореща мацка показа татуировка с името на Борис Дали!

Пред предпълнено заведение пя снощи сексимволът на попфолка Борис Дали, за чието гостуване се изви опашка от чакащи пред входа на популярния Club Playhouse в столицата. Чаровникът, който бе във видимо приповдигнато настроение цяла вечер и не свали омайната си усмивка от лицето, се оказа приклещен между палави фенки, видимо решени да съгрешат със звездата.

Галантен както винаги, Борето излезна хитро от положението със специален поздрав към дамите, за които звуча актуалния му хит „Обърка пътя“, а след това им позволи да запечатат момента на лента. Една от най-върлите фенки на певеца, която е известна на купонджиите в Студентски град с татуировката си с името на Борис Дали, отново бе сред най-разгорещените на дансинга под ритмите на „И да паднем и да бием“ и „Милионерче“.

В дух на закачки и наздравици премина гостуването на изпълнителя в суперлускозното заведение, вдигайки на крака многобройната публика с хитове като „Пиян“, „Секси парче“ и „Палатка“. За „Мистър МГУ 2011“, който поливаше титлата, спечелена същата вечер в компанията на свои приятели, Борето отправи специален поздрав с парчето „В центъра на купона“.

Club Playhouse – Ready To Play!