ТОП ЕООД

7
Добави коментар
zazz
zazz

Газови котли

 

Стенните газови котли от Бош са изгодно и гъвкаво решение за апартаменти и еднофамилни къщи.

Природният газ става все по-популярен. Това има своите причини: съвременните газови котли са с високо ниво на сигурност, тъй като всеки котел подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика.

Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива, защото при изгарянето му се образуват относително по-малко СО2 емисии.
За разлика от отоплението с нафта или въглища не транспортирате гориво и не го съхранявате, което пести ценно време и място. С Bosch можете да използвате всички тези предимства на природния газ. А ако не сте свързани към газоразпределителната мрежа? Няма проблем: предлагаме алтернатива на котлите с пропан-бутан..

Индустиални

 

Политическите условия и покачващите се цени на енергията са предпоставка, особено за сгради с голяма нужда от енергия, да се намери решение на проблема чрез иновативни техники за отопление. Наблюдения показват, че както при новите инсталации, така и при модернизиране съществуват възможности за пестене на енергия, които до сега не са използвани. Високоефективните отоплителни системи осигуряват пестене на енергия, което е толкова по-голямо, колкото по-големи нужди от енергия има една сграда-например индустриални сгради, производствени сгради, офис сгради, хотели и училища. След малък период от време се наблюдават значителни икономии при употребата на енергия, а също и намаляване на разходите.

Котли с твърдо гориво

Надеждни котли за отопление на дърва и въглища

Рязкото повишаване на цената на електроенергията през последните години отново направи силно атрактивни отоплителните котли на твърдо гориво.

Котлите на твърдо гориво могат да работят индивидуално или в комбинация с друг отоплителен уред.Съчетанието от два вида котли позволява допълнителна ефективност, тъй като дава възможност за избор на най-изгодния вариант в зависимост от времето, сезона и цената на горивата, като котелът на твърдо гориво поема базовата мощност, а газовият или електрокотелът – допълнителната..