Hypnotic Poison от Dior – парфюми, спиращи дъха

2
Добави коментар
mediafusion
mediafusion

Ако искате да изненадате половинката си като й подарите скъпи маркови парфюми, тогава добре помислете на какъв парфюм и аромат би се зарадвала. Ако не сте сигурен винаги можете да й вземете отново любимия парфюм, но ако искате да я изненадате с нещо ново тогава внимавайте в избора си. Не е важно само на вас да ви харесва как ще ухае половинката ви, но и на нея също, защото ако аромата не й хареса тя няма да го използва.

За да избегнете един такъв неприятен момент изберете парфюм с марката Dior. Едно добро предложение е Hypnotic Poison от Dior. За първи път е произведен през 1998 г. и аромата му се отличава в три различни нотки. Връхните нотки са на горчив бадем и кимион, сърдечните нотки – жасмин и мъх, а базовите нотки – сандалово дърво, мускус и ванилия ще накарат сетивата ви да настръхнат. Този аромат е сред тези дамски парфюми, които ще ви се иска непрекъснато да усещате. Мога да ви гарантирам едно, ако половинката ви го използва, съзнанието ви ще продължи да го свързва с нея дори когато покрай вас мине друга жена със същия аромат. Той ще се превърне в нейна запазена марка.

Hypnotic Poison от Dior е един наистина уникален парфюм, които всяка жена заслужава да притежава поне веднъж в живота си.