Да се родиш в понеделник или вторник

2
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Знаете ли, че в ден от седмицата сте се появили на бял свят? Да знаете тази подробност не е безполезно! Денят на нашето раждане влияе по особен начин на нашите живот.

Жената, родила се в понеделник, е нежна, мечтателна и чувствителна. Способна да се приспособява към другия човек, да прави компромиси. На нея й е трудно да живее сама. Изпитва потребност да споделя топлината на своите чувства и се превръща в истинска жена, когато стане майка. Чувствителна към обкръжението, тя се стреми да живее в хармония с него и крачи по пътя на живота, следвайки зова на сърцето си.

Мъжът, родил се в понеделник, е свръхчувствителен, надарен с голямо въображение. Винаги търси контакти с други хора, особено от противоположния пол. Той се нуждае от любов и нежност. Самотата не е за него. Външно е спокоен, но в душата си крие тревога – дали ще открие човека, с който ще сподели любовта, на която е способен?

Жената, родила се във вторник, е щедра и страстна в любовта. Тя съблъзнява с живостта на ума си, чувството си за хумор, а също така и с ярко изразения си стремеж към независимост. Повече от всичко на света обича свободата и се бои от едно – монотонността в чувствата, която е способна да угаси ентусиазма й. За нея любовта трябва да бъде увлекателна игра, друга любов не иска!

Мъжът, родил се във вторник, е надарен със способността да представя мислите си в най-удобна за него светлина. Неговите думи винаги звучат правдиво. Става дума за съблазнител, който използва конкретни начини, за да ви предразположи към себе си. Можете да го познаете по специфичното чувство на хумор, което има, по усмивката и по маниера да отблъсква неприятностите от себе си. Той е ентусиаст, който обича да се забавлява, но и другите трябва да участват в купоните.

Източник: astroguide.ru

Снимка: sxc.hu