Плексиглас (акрилни плоскости)

1
Добави коментар
maznio007
maznio007

Плексиглас (акрилни плоскости)

Плексиглас е търговското наименование на термопластичния прозрачен полимер полиметилметакрилат. Материалът често се използва в рекламата като алтернатива на стъклото. Устойчив е на външни въздействия включително студ, влага и UV лъчи. При загряване може да се формова. Обработва се лесно с металорежеши , дървообработващи инструменти и лазер. Предлага се обикновено на листи или пръти.

Други наименования, с които е известен този материал са акрил, акрилно стъкло, органично стъкло, лимакрил, перспекс, плазкрил, акрилекс, акрилайт, акрипласт и др.

От плексиглас могат да се изработят табели, пана, кутии, стелажи , урни, стойки, светещи надписи и др.  

В списъкът по-надолу ще откриете фирми предлагащи полиметилметакрилат под различни търговски марки.

Лазерни гравири Gravograph, Artsign. Материали за лазерно гравиране. Цветни принтери Xerox нови и употребявани, резервни части и консумативи. Кантове за обемни букви EasyFlex. CNC рутери, фрезери, цанги. Гаранционно и след гаранционно обслужване.Уеб сайт: www.anons.eu

Производство на пластмасови, плексигласови и вакуумформовани изделия, металообработване, обработка на плоскости от MDF и ПДЧ. Проектиране и дизайн на 3D модели. Монтаж, сервиз и поддръжка.Уеб сайт: www.atg-bg.com

Търговия с материали за рекламата. Полимерни плоскости – Плексиглас, PVC АРЕТ, PETG, PS, PC, PE, винил за тенти и покривала, самозалепващи фолия и др. Дилър на MIMAKI.Уеб сайт: www.viscom.bg

Търговия с материали за реклама. Самозалепващи PVC фолиа; флок, флекс и трансферни хартии за текстил; PVC, PET, PMMA плоскости; ламиниран, промазан и кристал винил; машини, консумативи и др.Уеб сайт: www.microasu.com

Дистрибуция на широка гама от изкуствени материали с различно приложение.Уеб сайт: www.tuplex.bg

Внос и продажба на широкоформатни принтери за solvent и ink jet печат, режещи плотери, материали за външна и вътрешна реклама. Изработка на външна и вътрешна реклама.

Плоскости от Поликарбонат /PC/, Полиестер / PETG , APET / , ПВЦ , Плексиглас , Полистирол , HIPS , меко ПВЦ на ролки , филми , лепила , ламинати и др.

Материали за рекламната индустрия.

Поликарбонат, поликарбонатни плоскости, алуминиева ламарина, алуминиев композитен панел, кант за букви.

Панаирни щандове, презентационни катедри, банерфикси, стелажи, печат върху пластмаса, оборудване на магазини. Полипропиленови листа – търговия и печат върху тях, подходящи за офсетов и ситопечат.

Официален вносител на самозалепващи
фолиа, материали за солвентен печат, винилно платно, винилна мрежа, беклит филм, хартия и канаваца.

Търговия и разкрой на плексиглас, поликарбонат, полистирол и други материали за рекламата, строителството и промишлеността.

Партнърс ООД е организация,занимаваща се с търговия и дистрибуция на материали за външна реклама.Оторизиран представител на 3М за рекламна графика – фолиа за рекламни знаци и надписи , фолиа за солвентен печат.

Утвърден вносител и доставчик на материали за производство на външни и вътрешни рекламни табели, пана, материали за дигитален печат, винил, фолио, мастила.