Истински или силиконови?

1
Добави коментар
Poirot85
Poirot85

Отидете на някой хубав плаж, вземете си нещо за пиене и седнете под чадъра. Няма да ви се наложи да чакате дълго преди да се появят. Чифт перфектни, женски гърди. Две кръгли чудеса на природата, прикрити само от миниатюрни парченца плат. Можем ли да бъдем сигурни обаче, че тези форми са наистина природни, а не шедьовърът на някой чичо доктор.

Всички сме виждали перфектни гърди и дай Боже да продължаваме да ги виждаме, но как бързо да познаем дали става въпрос за великодушна щедрост на Създателя или хирургична намеса. Не ни разбирайте погрешно, ако едни гърди са прекрасни, няма никакво значени кой ги е правил, но от чисто мъжко любопитство би ни било интересно да знаем. В световен мащаб само за 2010 година са били направени над 300 000 операции на женски гърди. И ако се чудите „true or false“, когато видите тези красиви творения, ви предлагаме пет сигурни начина за „дегустация“ на женските прелести, които да разсеят съмненията ви.

Прекалено близко са

Повечето женски гърди са разстояние между 5 и 8 см. една от друга. Докторите в повечето случаи надуват гръдната обиколка на пациентката си до максимум и така и трябва, разбира се, но това смалява процепа между имплантите значително. Ако гърдите се докосват по средата, значи са фалшиви.

Прекалено високо са

Друг сигурен начин за разконспириране е, когато гърдите са прекалено високо. Обикновеното им местоположение е някъде на нивото на подмишниците. При калпава операция може имплантите да се качат доста по-нагоре. Това наблюдение е най-добре да се прави, когато обектът на наблюдение е по бански, защото някои сутиени умишлено повдигат бюста.

Приличат на любеници

Естествените гърди имат крушовидна или капковидна форма. Когато приличат на големи кръгли пъпеши или с други думи, когато е дошъл сезонът на дините, значи работата със сигурност е тунингована. Това е така, защото за разлика от естествените гърди, чиято тежест естествено пада надолу, имплантите са правилно разпредели в окръжност, а тяхната структура не им позволява да губят форма, затова винаги са идеално кръгли. Това е така най-вече поради простия факт, че жените, които си слагат силикон в гърдите, най-често избират импланти с такава форма – кръгла.

Забелязват се белези

Пластичните хирурзи обикновен използват четири места, за да правят разрезите и да имплантират силикона. Обикновено там остават белези. Около пъпа – търсете около сантиметър над него; областта между гърдите и гръдния кош от долната страна – под гърдите е възможно да има два симетрични белега; около зърната – тази инспекция може да се направи само, ако вече сте я съблекли или имате рентгенови очи; в областта на подмишниците – там остават най-лесно забележимите белези, ако дамата е по потник или блуза без ръкави и си вдигне ръцете, трябва да забележите два белега с дължина около три сантиметра в областта на подмишниците. За разлика от белезите при пъпа, които може да са следствие от много различни хирургически намеси, следи в останалите три области са сигурно доказателство за фалшиви гърди.

Чува се климбучкане

За това ви трябва остър слух или много тихо помещение, но всъщност е възможно да чуете, а не да видите, че гърдите са изкуствени. Някои импланти са пълни със сóлен разтвор, който е заместител на силикона, та ако гърдите са с този разтвор, може да се чуе едно специфично „шльопкане“, когато жената ги мърда. Това вероятно се получава, защото хирургът е пълнил импланта, когато той е бил вече в тялото на пациентката и не е успял да го напълни целия. Тогава се получава нещо като въздушен джоб, от който идва въпросният звук. Това не може да се чуе, ако се разминаваме с жената на улицата, но със сигурност можем да го доловим, ако сме в интимна ситуация.

Накрая ние от Div.bg ви предлагаме като бонус нашия най-любим и изпитан метод за проверка на женски гърди –  чрез „опип“. Сигурни сме, че и вие ще го харесате най-много него.